Palmarosa - 10 ml Bovengrondse delen

Interesse in dit product ?

Delen
Cymbopogon martinii var. motia
"Dit kruid afkomstig uit India heeft lange, smalle bladeren en een lineaire bloeiwijze. Met haar zeer aangename geur is dit een essentiële olie om in het achterhoofd te houden voor alle huidaandoeningen zoals mycose, littekens en eczeem.
Dit is zeker een van de 10 belangrijkste essentiële oliën."
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosage
1 druppel inslikken op een neutrale drager, 3 maal per dag. Aanbevolen maximale dagelijkse dosis per olië : 3 druppels – 120 mg.
Advice
Dagelijks gebruik, 1 druppel CGEO Palmarosa + 1 druppel CGEO Verbenonrozemarijn in uw dagcrème regelt de talgafscheiding, hydrateert uw huid en stimuleert het herstel van de huidcellen.
Composition
Geraniol, geranyl acetaat
Precautions
Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet gebruiken ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 6 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Niet gebruiken voor méér dan 14 dagen.
Reference

223

EAN

5420008502231

ACL

7753240

CNK

1626803

Nut/PL

PL 175/94

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Teunisbloem - 50 ml
    • Bio

    Teunisbloem - 50 ml

    Oenothera biennis - Eerste koude persing van de zaden van de Teunisbloem

    PLANTAARDIGE OLIËN

    De beste vriendin van de vrouw ! Ideaal voor vrouwen boven de 40, of voor elke gepijnigde huid. Een kostbare en werkelijke anti-aging olie. Kan deel uitmaken van de persoonlijke verzorging of te gebruiken als complement in het kader van een gezonde voeding. De zaden van de teunisbloem zorgen voor een olie rijk aan gamma-linoleenvetzuren (goede omega 6)die al eeuwenlang gebruikt wordt voor massages of andere remedies. Volgens sommigen staat de olie bekend voor haar werking tegen chronische ontstekingen, maar ook tegen hormonale schommelingen tijdens de (pre-) menopauze.

    6692

    Oenothera biennis - Eerste koude persing van de zaden van de Teunisbloem
  • 17974
    • Bio

    Herstellende balsem - 40 ml

    Cicarom - Geïrriteerde, beschadigde huid

    AROMADERM

    AROMADERM Cicarom BIO* herstellende balsem kalmeert, beschermt en bevordert het epidermisch herstel van de beschadigde huid : irritaties, schaafwonden, roodheid, na medische ingrepen, littekens, kloven. Onmisbaar in de familieapotheek.

    17974

    Cicarom - Geïrriteerde, beschadigde huid
  • 870
    • Bio

    Palmarosa - 10 ml

    Cymbopogon martinii var. motia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Dit kruid afkomstig uit India heeft lange, smalle bladeren en een lineaire bloeiwijze. Met haar zeer aangename geur is dit een essentiële olie om in het achterhoofd te houden voor alle huidaandoeningen zoals mycose, littekens en eczeem. Dit is zeker een van de 10 belangrijkste essentiële oliën."

    870

    Cymbopogon martinii var. motia