PRANABB

De prijzen vermeld overeen met de prijs van onze tarieven. Ze zijn indicatief.
Deze bestelling zal worden gefactureerd aan de gekende voorwaarden met toepassing van de GS en/ of kortingen. De commerciële voorwaarden hebben geen betrekking op de prijzen van de cursussen.
The terms of payment applied will be those in force at the time of your order.

Actieve filters

  • Balsem voor de luierwissel tegen roodheid - 100 ml

    Beschermt, verzacht en herstelt

    PRANABB

    Balsem voor de luierwissel tegen roodheid BIO* PRANABB beschermt de billetjes van de baby, voorkomt roodheid, verzacht het gevoel van ongemak en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid dankzij de plantaardige oliën, de essentiële oliën, zinkoxide en maiszetmeel, met isolerende en absorberende eigenschappen. Ideaal om een optimaal comfort in alle veiligheid te garanderen. Onmisbaar in de baby-toilettas.

    17517

    Beschermt, verzacht en herstelt
  • Borstbalsem Baby - 40 ml | Inula
    • Bio

    Borstbalsem Baby - 40 ml

    PRANABB

    De PranaBB BORSTBALSEM is verrijkt met 100 % biologische* essentiële oliën met zuiverende aromatische bestanddelen. De baby geniet tijdens een lichte ‘verzachtende’ massage waarbij deze comfortgevende balsem zorgt voor het indringen van de weldadige essentiële oliën. De geur van vanille van Madagaskar zorgt voor een echt welzijnsmoment. Dermatologisch getest.

    14703

  • Gel blauwe plekken en builen - 15 ml

    Verzachtend bij vallen en stoten

    PRANABB

    Deze gel « Blauwe plekken en Builen » Pranabb is een verzachtende gel op basis van 100% biologische* essentiële oliën van Italiaanse strobloem, kurkuma en akkermunt voor een fris effect. En verrijkt met 100% biologische* Arnica en Calophyllum plantaardige oliën, gekend voor hun verzachtende en huidweefselherstellende eigenschappen. In miniformaat, steeds bij de hand, is de PranaBB gel « Blauwe plekken en Builen » een kostbare bondgenoot voor de baby die dag na dag zijn wereld en de hindernissen ontdekt.

    17514

    Verzachtend bij vallen en stoten
  • Gel tandjes krijgen - 15 ml | Inula
    • Bio

    Gel tandjes krijgen - 15 ml

    Gel voor het tandvlees - Baby krijgt tandjes en heeft pijn.... Hoe kan ik helpen?

    PRANABB

    De tandvleesgel “Tandjes krijgen“ is een gel met een aangename smaak, zonder suiker en zonder alcohol met biologisch* gecertificeerde essentiële oliën van katafray, Roomse kamille en kruidnagel gecombineerd met calendula maceraat. Een milde aromatische formule om baby’s ongemak te kalmeren en te verzachten. Het product helpt snel en is veilig, zelfs al zou baby een beetje gel inslikken. Het is raadzaam om een kleine hoeveelheid gel met een propere vinger te masseren op het tandvlees, bij elke klacht. Tot 4 maal per dag indien nodig.

    10272

    Gel voor het tandvlees - Baby krijgt tandjes en heeft pijn.... Hoe kan ik helpen?
  • Hoestsiroop - 120 ml

    Verzacht de hoest en hydrateert het slijmvlies

    PRANABB

    Hoestsiroop PRANABB is een medisch hulpmiddel. Deze siroop is aanbevolen bij de behandeling van alle soorten hoest vanaf 1 jaar oud. Deze siroop is samengesteld uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder essentiële oliën die een aangename smaak geven voor de allerkleinsten. De formule is speciaal ontwikkeld om een barrière-effect te bieden. Het vormt een beschermlaagje die zich aan het slijmvlies hecht en het beschermt tegen contact met irriterende stoffen.

    17017

    Verzacht de hoest en hydrateert het slijmvlies
  • Massage olie - Buik comfort - 30 ml | Inula
    • Bio

    Massage olie - Buik comfort - 30 ml

    Verzacht bij buikspanning

    PRANABB

    De massageolie Buik Comfort is speciaal aangepast voor een comfortabele babymassage tijdens de spijsvertering: het kalmeert en verlicht de buikspanning; verrijkt met essentiële oliën van Venkel, Gember, Zoete Sinaasappel en Groene Munt, bevordert De massageolie Buik Comfort het welzijn van de kleintjes tijdens de spijsvertering terwijl de plantaardige oliën van Kokos, Zoete Amandel en Zonnebloem de gevoelige huid van baby voedt en beschermt.

    16695

    Verzacht bij buikspanning
  • Massage olie - Slaap - 30 ml | Inula
    • Bio

    Massage olie - Slaap - 30 ml

    + Roomse kamille - Bevordert slaap en ontspanning voor het slapengaan

    PRANABB

    Massage olie Slaap is speciaal aangepast voor een ontspannende babymassage: het kalmeert in alle rust en bevordert een vredige slaap; plantaardige oliën van kokos, zoete amandel en zonnebloem voeden en beschermen baby’s gevoelige huid; de Massage olie Slaap met een heerlijke geur is subtiel verrijkt met essentiële oliën van echte Lavendel, Roomse Kamille, Zoete Sinaasappel en Ravintsara en zorgt voor een speciaal moment van ontspanning en hechting met de baby.

    16697

    + Roomse kamille - Bevordert slaap en ontspanning voor het slapengaan
  • Massage olie - Zoete amandel - 30 ml | Inula
    • Bio

    Massage olie - Zoete amandel - 30 ml

    + Vanille - Gezicht - Lichaam - Hoofdhuid

    PRANABB

    Voedt de droge huid. Helpt bij het verwijderen van melkkorstjes. Zoete amandelolie is rijk aan onverzadigde vetzuren, is voedend en verzachtend en perfect geschikt voor de droge huid en de gevoelige babyhuid. Met de delicate geur van vanille is het ideaal om je baby te masseren en wordt het een ritueel van tederheid en hechting in het dagelijks leven. Ideaal voor het verwijderen van melkkorstjes. Onmisbaar voor de dagelijkse babyverzorging.

    16693

    + Vanille - Gezicht - Lichaam - Hoofdhuid
  • Massagecrème - Striemen - 100 ml | Inula
    • Bio

    Massagecrème - Striemen - 100 ml

    Maternité - Soepele en elastische huid

    PRANABB

    Deze massagecrème tegen striemen is rijk aan hydraterende plantaardige oliën, ze ondersteunt de elasticiteit van de huid en brengt soepelheid en comfort. De subtiele essentiële oliën van rozenhout, Italiaanse strobloem en zonneroosje vullen op een veilige manier deze synergie van natuurlijke ingrediënten aan. Dankzij haar lichte textuur dringt de crème snel door en is het mogelijk om zich meteen aan te kleden. Deze crème zorgt voor een soepele en zachte huid en verzacht ook de huid die jeukt en trekt. Kan gebruikt worden tijdens de borstvoeding.

    16574

    Maternité - Soepele en elastische huid
  • Massageolie Striemen - 100 ml | Inula
    • Bio

    Massageolie Striemen - 100 ml

    Maternité - Soepele en elastische huid

    PRANABB

    Deze massageolie Striemen is rijk aan voedende plantaardige oliën van zoete amandel, muskusroos, kokos en cranberry, ondersteunt zo de elasticiteit van de huid en brengt soepelheid en comfort. De subtiele essentiële olie van rozenhout vult op een veilige manier deze synergie van natuurlijke ingrediënten aan. Dankzij de zijdezachte textuur dringt het snel door zonder een vette film achter te laten. Deze olie zorgt voor een soepele en satijnachtige huid en verzacht ook de huid die jeukt en trekt. Mag ook tijdens de borstvoeding gebruikt worden.

    15081

    Maternité - Soepele en elastische huid
  • Melk voor lichte benen - 200 ml

    + italiaanse strobloem en munt hydrolate - Verlicht en helpt dagelijks de bloedsomloop te ondersteunen - - Met 100% biologische plantaardige oliën.

    PRANABB

    Zwangerschap Melk voor lichte benen PRANABB verlicht het gevoel van zware en vermoeide benen vanaf de eerste maanden van de zwangerschap dankzij een synergie van essentiële oliën, met Rozemarijn, Italiaanse strobloem en Cade, die bekend staan om hun bloedsomloop versterkende werking. Deze melk bevat pepermunt hydrolaat voor een verfrissend effect en is rijk aan hydraterende plantaardige oliën van kokos en Calophyllum. De niet-kleverige en lichte textuur van deze melk dringt snel in de huid en zorgt ervoor dat u zich snel kunt aankleden na het aanbrengen. Kan gebruikt worden tijdens de borstvoeding.

    20000

    + italiaanse strobloem en munt hydrolate - Verlicht en helpt dagelijks de bloedsomloop te ondersteunen

    Met 100% biologische plantaardige oliën.
  • Oplossing Natuurlijke weerstand - 10 ml | Inula
    • Bio

    Oplossing Natuurlijke weerstand - 10 ml

    PRANABB

    De Oplossing Natuurlijke weerstand PranaBB is een ware troef voor mama’s die hun baby willen beschermen. Makkelijk te gebruiken vanaf 3 kg: masseer 3 druppels van deze olie over baby’s voetzolen. Ideale massagemomenten zijn ’s ochtends en ’s avonds, tijdens elke gevoelige periode. Voor optimaal comfort masseren met de duim, in zachte maar nadrukkelijke cirkels over de voetzool. Baby vindt het heerlijk en krijgt er niet genoeg van !

    17163

  • Roller Anti-muggen Baby - 30 ml | Inula
    • Bio

    Roller Anti-muggen Baby - 30 ml

    Lichaamsmelk - Doeltreffendheid 7 u

    PRANABB

    Deze repulsieve bodymilk is efficiënt gedurende 7 u, heeft een aangename geur en beschermt de huid tegen prikken : Europese en tropische muggen (Aedes aegypti, Culex pipiens, Anopheles gambiae).

    12457

    Lichaamsmelk - Doeltreffendheid 7 u
  • Roller Insectenbeten Baby - 15 ml | Inula
    • Bio

    Roller Insectenbeten Baby - 15 ml

    Verzachtende gel - Gemakkelijk overal mee te nemen

    PRANABB

    Deze gel werd speciaal voor baby’s geformuleerd en kalmeert onmiddellijk zwelling en jeuk bij een insectenbeet. De essentiële oliën van lavandin, akkermunt en kurkuma vormen samen met Calendula plantaardige olië een synergie met een verzachtende en kalmerende werking. De gel, onder de vorm van een roller, is praktisch in gebruik en gemakkelijk overal mee te nemen.

    16240

    Verzachtende gel - Gemakkelijk overal mee te nemen
  • Tepelkloven Balsem borstvoeding - 15 ml | Inula
    • Bio

    Tepelkloven Balsem borstvoeding - 15 ml

    Verzorging en bescherming voor de tepels

    PRANABB

    100 % natuurlijke en BIO* gecertificeerde plantaardige formule. Met arganolie en de rustgevende geur van vanille, om gevoelige tepels en tepelkloven te beschermen, te verzachten en te verzorgen. Veilig voor moeder en kind. Kan ook al vóór de bevalling worden gebruikt, ter voorbereiding op borstvoeding. Dermatologisch getest.

    19658

    Verzorging en bescherming voor de tepels
  • Verstuiving Citronnella - 10 ml | Inula
    • Bio

    Verstuiving Citronnella - 10 ml

    Mengsel voor verstuiver baby

    PRANABB

    De mengeling “Citronella“ voor verstuiver van PranaBB combineert de efficiëntie van Citroeneucalyptus,Javaanse citronella met de aangename geuren van palmarosa en rozen geranium en Atlas ceder. Dit alles voor een formule met 100% essentiële oliën met biocertificaat*. Baby kan rustig slapen.

    16701

    Mengsel voor verstuiver baby
  • Verstuiving gezuiverde lucht - 10 ml | Inula
    • Bio

    Verstuiving gezuiverde lucht - 10 ml

    Mengsel voor verstuiver baby - Ik wil de lucht in de babykamer zuiveren en ontsmetten

    PRANABB

    De mengeling “Gezuiverde lucht“ voor de verstuiver van PranaBB bevat 100% essentiële oliën met biocertificaat*. Ze combineren hun eigenschappen om de lucht van de babykamer duurzaam te zuiveren zodat hij beter ademt.

    16699

    Mengsel voor verstuiver baby - Ik wil de lucht in de babykamer zuiveren en ontsmetten
  • Verstuiving Slaap - 10 ml | Inula
    • Bio

    Verstuiving Slaap - 10 ml

    Mengsel voor verstuiver baby - Baby wil niet slapen… Hij is onrustig.

    PRANABB

    De mengeling “Slaap“ voor verstuiver van PranaBB bevat 100% essentiële oliën met biocertificaat* die kalmeren en sussen. Roomse kamille, echte lavendel, lavandin, zoete sinaasappel, pomerans en mandarijn gaan hand in hand in een uiterst zachte geur voor een deugddoende slaap.

    10276

    Mengsel voor verstuiver baby - Baby wil niet slapen… Hij is onrustig.