• Bio

Teunisbloem - 50 ml

Toepassingsgebieden

Schoonheidsverzorging

Interesse in dit product ?

Delen
Oenothera biennis - Eerste koude persing van de zaden van de Teunisbloem
De beste vriendin van de vrouw !

Ideaal voor vrouwen boven de 40, of voor elke gepijnigde huid. Een kostbare en werkelijke anti-aging olie. Kan deel uitmaken van de persoonlijke verzorging of te gebruiken als complement in het kader van een gezonde voeding.

De zaden van de teunisbloem zorgen voor een olie rijk aan gamma-linoleenvetzuren (goede omega 6)die al eeuwenlang gebruikt wordt voor massages of andere remedies. Volgens sommigen staat de olie bekend voor haar werking tegen chronische ontstekingen, maar ook tegen hormonale schommelingen tijdens de (pre-) menopauze.
Labels
  • BIO AB
  • BIO UE
Dosage
10 g (1 soeplepel) per dag.
Advice
• Geschikt voor alle huidtypes.
• Vertraagt de veroudering.
• Hydrateert de huid en voedt het haar en de nagels.

Tips & advies :
Recept voor een sla olie: Meng 20 % Teunisbloemolie, 40% Koolzaadolie en 40 % olijfolie om aan de dagelijkse behoefte van W3, W6 en W9 te voldoen.
Composition
Samenstelling in één oogopslag:
Een tiende deel enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Ongeveer vier vijfde meervoudig onverzadigde vetzuren (verscheidene types omega 6 waarvan bijna 10% gamma-linoleen: een goede omega 6 bekend voor zijn regulerende en ontstekingsremmende werking). Antioxiderende sterolen.
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01).
Precautions
• Beschermen tegen licht en warmte. Droog bewaren.

OPMERKING: Bijzonder kwetsbare olie, te gebruiken binnen de 3 maanden na opening.
Reference

6692

EAN

5420008596360

ACL

7963397

CNK

2468486

Nut/PL

PL175/75

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Brandnetel-silicium - 1000 ml

    Brandnetelsilicum 1000 ml, 100% ORGANISCH, biedt een organisch en natuurlijk siliciumdioxide geëxtraheerd uit brandnetel die flexibiliteit, soepelheid en jeugdigheid bevordert!

    BRANDNETEL-SILICIUM

    De Brandnetle Silicium 1L, 100% organisch en natuurlijk, is perfect herkenbaar en opneembaar voor het menselijk lichaam. 100% plantaardig, afgeleid van brandnetel, wordt het siliciumdioxide verrijkt door een productieproces waarbij de brandneteloplossing in het ritme van kwarts en amethistkristallen wordt gedynamiseerd om de effectiviteit ervan nog verder te vergroten. De Brandnetle silicium 1L is gegarandeerd zonder synthetische of minerale silica, zonder parabenen, zonder bijwerkingen, zonder toxiciteit, het is effectief als een onderhoudsbehandeling het hele jaar door. Silicium onderhoudt de gewrichten, spieren en pezen en draagt bij aan een schone huid.

    BF403

    Brandnetelsilicum 1000 ml, 100% ORGANISCH, biedt een organisch en natuurlijk siliciumdioxide geëxtraheerd uit brandnetel die flexibiliteit, soepelheid en jeugdigheid bevordert!
  • 12213
    • Bio

    Rozenhout - 10 ml

    Aniba rosaeodora ssp amazonica

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Rozenhout behoort, zoals bijvoorbeeld Ravintsara, tot de  familie van de Lauraceae. De volledige botanische naam is Aniba rosaeodora ssp amazonica. De essentiële olie van Rozenhout wordt verkregen door distillatie van de bebladerde takjes uitsluitend afkomstig van ecologisch verantwoorde plantages van deze bedreigde plantensoort. Hô-hout, tweeling van Rozenhout, vertoont een zeer goede moleculaire doeltreffendheid en huidtolerantie maar de geur en de werking op energetisch niveau is niet zo subtiel als Rozenhout.

    12213

    Aniba rosaeodora ssp amazonica
  • 331
    • Bio

    Neroli - 5 ml

    Citrus aurantium ssp amara

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze kleine boom die oorspronkelijk uit China en India afkomstig is, wordt in alle streken met een Middellands Zeeklimaat gekweekt. De bijzonderheid van de pomerans is dat hij verschillende aromatische extracten biedt naargelang het gedistilleerde of geperste bestanddeel. Zo leveren de bloemen met het uitzonderlijke parfum de neroli, de bladeren leveren de pomerans en de koud uitgeperste schil van de vruchten levert de essence van pomerans.

    331

    Citrus aurantium ssp amara