• Bio

Herstellende balsem - 40 ml

Toepassingsgebieden

Schoonheidsverzorging

Interesse in dit product ?

Delen
Cicarom - Geïrriteerde, beschadigde huid
AROMADERM Cicarom BIO* herstellende balsem kalmeert, beschermt en bevordert het epidermisch herstel van de beschadigde huid : irritaties, schaafwonden, roodheid, na medische ingrepen, littekens, kloven. Onmisbaar in de familieapotheek.
Labels
  • BIO (Eco)
  • Vanaf 3 jaar
Dosage
Breng een klein beetje balsem aan op een schone, droge huid. Aanbrengen op de te behandelende zone.

• Van 3 tot 6 jaar : 1 maal per dag aanbrengen.
• Van 6 tot 12 jaar : 2 maal per dag aanbrengen.
• Vanaf 12 jaar : tot 6 maal per dag aanbrengen.
Composition
Aqua, Cetearyl alcohol, Butyrospermum parkii butter*, Glycerin, Rosa rubiginosa seed oil*(Plantaardige olië van Muskusroos), Persea gratissima oil*(Plantaardige oliën van Avocado), Helichrysum italicum flower oil*(Essentiële oliën van Italiaanse strobloem), Vaccinium macrocarpon seed oil*(Plantaardige oliën van Cranberry), Lavandula angustifolia oil*(Essentiële oliën van Echte Lavendel), Cistus ladaniferus oil*(Essentiële oliën van Zonneroosje), Melaleuca alternifolia leaf oil*(Essentiële oliën van Tea-Tree), Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*(Plantaardige oliën van Duindoorn), Rosmarinus officinalis flower oil*(Essentiële oliën van Rozemarijn ct Verbenon), Xanthan gum, Tocopherol, Cetearyl glucoside, Inulin lauryl carbamate, Sorbitan caprylate, Sodium benzoate, Propanediol, Gellan gum, Benzoic acid, Sodium hydroxide, Linalool**, Limonene**, Geraniol**, Citral**.
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys). ** Stof van nature aanwezig in essentiële oliën.
Precautions
• Kinderen vanaf 3 jaar.
• Niet gebruiken bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.
• Vermijd contact met de ogen.
• Niet gebruiken als u allergisch bent voor één van de componenten.
• Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
• Uit de buurt van warmtebronnen en licht bewaren.
• Extern gebruik.
Reference

17974

EAN

5420008540486

ACL

6286253

CNK

4307864

Nut/PL

CPNP 3763761

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Zoete amandel - 50 ml
    • Bio

    Zoete amandel - 50 ml

    Prunus amygdalus - Eerste koude persing van de amandelen, vruchten van de amandelboom

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Gepersonifieerde zoetheid! De zoete amandel is de verzachtende en beschermende olie bij uitstek en is ideaal voor de verzorging van het lichaam en een droge huid. Ze is geliefd bij zowel moeders als baby’s voor cosmetica, verzorging en voor het verwijderen van make-up. Ze leent zich perfect als basis voor aromatherapeutische mengsels voor lichaamsverzorging dankzij haar erg interessante prijs-kwaliteitverhouding en het optimale comfort bij het aanbrengen. Massages, aromatische massages, schoonheidsverzorging... met zoete amandel is alles mogelijk. Mensen die allergisch zijn voor amandelen moeten deze olie echter uit voorzorg vermijden.

    12114

    Prunus amygdalus - Eerste koude persing van de amandelen, vruchten van de amandelboom
  • Hennep - 50 ml
    • Bio

    Hennep - 50 ml

    Cannabis sativa - Eerste koude persing van de zaden

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Zachte olie voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige en droge huid. Hennepolie is rijk aan Omega 6 essentiële vetzuren die nuttig zijn voor de hydratatie van de huid. Het is dé verzachtende olie bij uitstek. Ze voedt de huid op een natuurlijke manier en is bijzonder geschikt voor de rijpere en droge huid. Hennepolie gaat uitdroging tegen en maakt de huid soepel en satijnzacht. Doordat deze olie zeer goed in de huid dringt, is het ook een eerste keuze olie voor massage. De zaden worden zorgvuldig gekozen en bevatten geen psychotrope stoffen.

    15097

    Cannabis sativa - Eerste koude persing van de zaden
  • Hô-hout - 10 ml

    Cinnamomum camphora ct linalol

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Hô hout maakt deel uit de botanische familie Cinnamomum, net zoals Ravintsara bijvoorbeeld. De volledige botanische naam is Cinnamomum camphora CT linalol, wat verwarrend is want men zou denken dat het Ravintsara is maar het gaat wel over een ander chemotype. De essentiële olie van Hô-hout wordt gedistilleerd uit de schors van een boom van China, ook bekend als Shiu hout of Chinese laurier. De biochemische samentstelling van de EO van Hô Hout en Rozenhout gelijken zeer sterk op elkaar. Hô-hout EO is uitstekend werkzaam en wordt door de huid goed verdragen.

    5455

    Cinnamomum camphora ct linalol