• Bio

Palmarosa - 10 ml Bovengrondse delen

Interesse in dit product ?

Delen
Cymbopogon martinii var. motia
"Dit kruid afkomstig uit India heeft lange, smalle bladeren en een lineaire bloeiwijze. Met haar zeer aangename geur is dit een essentiële olie om in het achterhoofd te houden voor alle huidaandoeningen zoals mycose, littekens en eczeem.
Dit is zeker een van de 10 belangrijkste essentiële oliën."
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO AB
  • BIO UE
Dosage
1 druppel inslikken op een neutrale drager, 3 maal per dag. Aanbevolen maximale dagelijkse dosis per olië : 3 druppels – 120 mg.
Advice
Dagelijks gebruik, 1 druppel CGEO Palmarosa + 1 druppel CGEO Verbenonrozemarijn in uw dagcrème regelt de talgafscheiding, hydrateert uw huid en stimuleert het herstel van de huidcellen.
Composition
Geraniol, geranyl acetaat
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01).
Precautions
Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet gebruiken ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 6 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Niet gebruiken voor méér dan 14 dagen.
Reference

870

EAN

5420008508707

ACL

4702466

CNK

2431435

Nut/PL

PL 175/94

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • 19469
    • Bio

    ESSENTIËLE SYNERGIE - 30 ml

    Sereniteit - Evenwicht - 100% biologische* - essentiële oliën

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    PRANA, betekent de adem van het leven, de vitale adem. ADEMHALING,INADEMEN EN UITADEMEN is leven, de essentiële energie... Een unieke multifunctionele synergie met biologische essentiële oliën is het resultaat van 30 jaar aromatherapie expertise. De Essentiële Synergie is een verzorging voor de geest en huid die verzachtend, rustgevend is en zorgt voor evenwicht. Verre van beperkt tot het toevoegen van hun effecten, vullen de essentiële oliën met sensuele, energieke en diepe noten elkaar aan om een terugkeer naar evenwicht en sereniteit te bieden. Gebruik de Essentiële Synergie op je lichaam, je haar of in olfactotherapie.

    19469

    Sereniteit - Evenwicht - 100% biologische*
    essentiële oliën
  • 050273
    • Bio

    DERMAGEM - 30 ml

    Huidcomplex - Zuiver en herstel uw huid

    COMPLEXEN VAN GEMMOTHERAPIE

    DERMAGEM is een complex uit de geconcentreerde gemmotherapie. Het complex is nuttig in geval van atopische huid en zorgt#nbsp# zowel voor een diepgaande werking op het terrein als voor verlichting van de symptomen zoals jeuk en roodheid van de huid. Dermagem draineert de huid grondig en bevordert eliminatie van toxinen en regelt de zuurtegraad wat bijdraagt tot herstel van de barrièrefunctie van de huid. Het complex is een synergie van olm, eik, zwarte bes en wollige sneeuwbal knoppen. Olm is een excellente huiddraineur die door de aanwezigheid van zink een jeukstillende werking heeft. Eik is rijk aan zink en silicium en draagt bij tot het behoud van een gezonde huid.

    050273

    Huidcomplex - Zuiver en herstel uw huid
  • 12213
    • Bio

    Rozenhout - 10 ml

    Aniba rosaeodora ssp amazonica

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Rozenhout behoort, zoals bijvoorbeeld Ravintsara, tot de  familie van de Lauraceae. De volledige botanische naam is Aniba rosaeodora ssp amazonica. De essentiële olie van Rozenhout wordt verkregen door distillatie van de bebladerde takjes uitsluitend afkomstig van ecologisch verantwoorde plantages van deze bedreigde plantensoort. Hô-hout, tweeling van Rozenhout, vertoont een zeer goede moleculaire doeltreffendheid en huidtolerantie maar de geur en de werking op energetisch niveau is niet zo subtiel als Rozenhout.

    12213

    Aniba rosaeodora ssp amazonica