Filteren op

Toepassingsgebieden

Toepassingsgebieden

verpakking

verpakking

ANDERE

De prijzen vermeld overeen met de prijs van onze tarieven. Ze zijn indicatief.
Deze bestelling zal worden gefactureerd aan de gekende voorwaarden met toepassing van de GS en/ of kortingen. De commerciële voorwaarden hebben geen betrekking op de prijzen van de cursussen.
The terms of payment applied will be those in force at the time of your order.

Actieve filters

  • OPTIGEM OOGLEDEN Spray - 10 ml | Inula
    • Bio

    OPTIGEM OOGLEDEN Spray - 10 ml

    Verzachtend en hydraterend - Verzacht vermoeide en gezwollen ogen

    ANDERE

    Optigem oogledenspray is onontbeerbaar bij het behandelen van gezwollen en vermoeide oogleden door lange blootstelling aan computerschermen, vervuiling of allergie. Hij verfrist en verzacht onmiddellijk door zijn samenstelling met korenbloesemwater en ectoïne, een innoverend ingredient met sterke hydraterende en verzachtende eigenschappen.

    040310

    Verzachtend en hydraterend - Verzacht vermoeide en gezwollen ogen
  • SMEERWORTEL Balsem - 50 ml

    Herstellend & Verzachtend

    ANDERE

    De VERZACHTENDE BALSEM Gewone smeerwortel concentreert alle erkende krachten van deze plant. Deze balsem van gewone smeerwortel helpt door de synergetische werking van smeerwortelmaceraat en calendula de huid onmiddellijk te kalmeren bij irritaties, lichte brandwonden of roodheid (zonnebrand, contactallergieën, beschadigde huid door veelvuldig wassen ...). Met zijn lichte textuur dringt hij gemakkelijk in en zorgt hij voor een onmiddellijk comfortabel gevoel.

    040115

    Herstellend & Verzachtend
  • Smeerwortel intense balsem 30ml - 30 ml

    Barstjes, kloofjes, sterk beschadigde zones

    ANDERE

    De INTENSE BALSEM Gewone smeerwortel concentreert alle erkende krachten van deze plant. Deze herstellende en beschermende balsem is speciaal samengesteld voor een sterk beschadigde en verzwakte huid. Hij helpt door de synergetische werking van smeerwortelmaceraat in combinatie met propolis de huid zichtbaar te herstellen bij zeer plaatselijke barstjes of kloofjes. Zijn zalfachtige textuur laat een beschermende film achter op de huid en dringt snel in voor een diepe werking en een langdurig comfortabel gevoel.

    040113

    Barstjes, kloofjes, sterk beschadigde zones
  • SMEERWORTEL Lippenbalsem - 10 ml | Inula
    • Bio

    SMEERWORTEL Lippenbalsem - 10 ml

    Herstellend & Hydraterend - Beschadigde, gebarsten, droge lippen

    ANDERE

    De LIPPENBALSEM Gewone Smeerwortel concentreert alle erkende krachten van deze plant. Deze lippenbalsem bevordert met zijn biologische en natuurlijke formule de genezing en de hydratatie van uw beschadigde lippen.

    040015

    Herstellend & Hydraterend - Beschadigde, gebarsten, droge lippen