AROMADERM

De prijzen vermeld overeen met de prijs van onze tarieven. Ze zijn indicatief.
Deze bestelling zal worden gefactureerd aan de gekende voorwaarden met toepassing van de GS en/ of kortingen. De commerciële voorwaarden hebben geen betrekking op de prijzen van de cursussen.
The terms of payment applied will be those in force at the time of your order.

Actieve filters

  • Drogende Lotion - 40 ml | Inula
    • Bio

    Drogende Lotion - 40 ml

    + Tea tree - Droogt en kalmeert de beschadigde of geïrriteerde huid

    AROMADERM

    CICAROM Drogende Lotion droogt, kalmeert en zuivert de beschadigde of geïrriteerde huid van het hele gezin : huiduitslag veroorzaakt door warmte, vochtigheid en wrijving, oppervlakkige schaafwonden, blaren, verzorging van de navelstreng, kinderuitslag, luieruitslag. De lotion is geschikt voor gekwetste vochtige zones bij zuigelingen (niet voor te vroeg geboren baby’s), kinderen en volwassenen. Zonder kleurmiddel, alcohol. Prikkelt niet en maakt geen vlekken op kledij.

    17519

    + Tea tree - Droogt en kalmeert de beschadigde of geïrriteerde huid
  • Herstellende balsem - 40 ml | Inula
    • Bio

    Herstellende balsem - 40 ml

    Cicarom - Geïrriteerde, beschadigde huid

    AROMADERM

    AROMADERM Cicarom BIO* herstellende balsem kalmeert, beschermt en bevordert het epidermisch herstel van de beschadigde huid : irritaties, schaafwonden, roodheid, na medische ingrepen, littekens, kloven. Onmisbaar in de familieapotheek.

    17974

    Cicarom - Geïrriteerde, beschadigde huid
  • Lippen-Balsem - 5 ml

    Labiarom - Onaangename blaasje

    AROMADERM

    AROMADERM Lippenbalsem LABIAROM is een verzachtende gel die specifiek geschikt is voor lippuistjes. Het helpt om van deze uitslag af te komen, verfrist en verlicht de onaangename sensaties. De essentiële oliën die zijn gekozen vanwege hun antivirale en immunostimulerende eigenschappen, vullen de gunstige werking van plantaardige oliën aan. De gel wordt aangebracht vanaf de eerste tinteling en totdat het puistje volledig is verdwenen. Transparente gel.

    17544

    Labiarom - Onaangename blaasje
  • Oplossing Beschadigde nagels - 10 ml | Inula
    • Bio

    Oplossing Beschadigde nagels - 10 ml

    Fongiarom - Praktisch dankzij een applicatorborsteltje -

    AROMADERM

    AROMADERM Fongiarom oplossing Beschadigde nagels BIO* is een doelgerichte formule voor broze nagels dankzij de zorgvuldig gekozen essentiële oliën van Palmarosa, Lemongrass, Niaouli, Lavandin super, Citronella uit Madagascar, Kruidnagel en plantaardige oliën van sint-janskruid en olijven die de nagels verzorgen, voeden, sterker en minder broos maken.

    12451

    Fongiarom - Praktisch dankzij een applicatorborsteltje
  • Oplossing handen en voeten - 10 ml | Inula
    • Bio

    Oplossing handen en voeten - 10 ml

    Verrucarom - Praktisch en precies

    AROMADERM

    AROMADERM Verrucarom oplossing Handen en voeten BIO* is een doelgerichte formule voor de aangetaste huid dankzij de essentiële oliën van Chinese kaneel, citroenlitsea, tea tree, niaouli en Brede pepermuntboom in ricinus plantaardige olie, wordt de huid gezuiverd: regenereert op natuurlijke wijze en zorgt weer voor een gezonde uitstraling.

    11251

    Verrucarom - Praktisch en precies
  • Stop puistjes - 5 ml | Inula
    • Bio

    Stop puistjes - 5 ml

    Huid met puistjes en zwarte puntjes

    AROMADERM

    Handig: met een nauwkeurige applicator. AROMADERM STOP PUISTJES is specifiek aangepast aan een vette huid en wordt rechtstreeks op de puistjes en zwarte puntjes (comedonen) aangebracht. Dankzij de doelgerichte formule met 100% biologische essentiële oliën en plantaardige oliën zal het serum de gelokaliseerde imperfecties van de vette huid verwijderen, roodheid en gevoeligheid kalmeren en voor het behoud van een goede huidflora zorgen. Door het natuurlijk herstellend vermogen van de huid te ondersteunen zal de huid er opnieuw zuiver uitzien.

    13408

    Huid met puistjes en zwarte puntjes