De opleiding om natuurlijke therapieën te professionaliseren.

De Inula Groep geeft opleidingen aan zijn klanten en iedereen die geïnteresseerd is door middel van een rijk educatief programma. Elk jaar worden meer dan 600 apothekers en wellnessprofessionals opgeleid in aromatherapie en gemmotherapie. De opleidingen worden beschouwd als de meest gedegen opleidingen in de sector.

De Indula Groep geeft eveneens op locatie opleidingen aan de verkopers van zijn producten, dankzij een dynamisch netwerk van professionele opleiders. Deze netwerken zijn actief in Frankrijk, België en Spanje.

De opleidingen worden voortdurend vernieuwd naar gelang de productontwikkelingen en het laboratoriumonderzoek.

Opleiding - Pranarôm - HerbalGem - Biofloral

Informatie om u te helpen ze te ontdekken

De Inula Groep is continu interactief met het grote publiek om zijn natuurlijke therapieën beter bekend te maken bij iedereen. 

Op internet hebben PranarômHerbalGem en Biofloral succesvolle blogs en sociale netwerken om de juiste informatie te verspreiden over essentiële oliën, knoppen en bloemenelixers. 

De Inula Groep wordt ook gevraagd om in de pers te getuigen van de kracht van zijn producten op het gebied van gezondheid en welzijn.

De opleiding in enkele cijfers

Opleiding op locatie

3.250 trainingen (90 min.) per jaar +/- 6.000 deelnemers

E-learning

27 webinars per jaar (1u live)
+/- 4.200 deelnemers

Conferenties

70 conferenties per jaar
+/- 2.200 deelnemers

Workshops

63 workshops per jaar
(1/2 dag of 1 dag)
+/- 1.620 deelnemers

Opleiding op aanvraag

18 sessies per jaar
552 deelnemers

Doelgerichte cursus

14 sessies per jaar
+/- 320 deelnemers

Les Jardins d'Espaladous, een natuurlijk gezondheids- en wellnesscentrum

Les Jardins d'Espaladous dat in 2012 werd opgericht, is een opleidingscentrum voor Bachbloesem, Aromatherapie, Gemmotherapie, kristal elixirs en natuurlijke dierverzorging. Het biedt voor degenen die dat willen een bezinningsplek.

Het is gelegen in het zuiden van de Auvergne, in een charmant dorpje met dezelfde naam, en Les Jardins d'Espaladous biedt ook verblijven waar loslaten en bezinning de sleutelwoorden zijn. Het ligt op een 30 hectare groot landgoed met een bucolische sfeer, op een beschermde plek ver van het lawaai, en er is alles aan gedaan om te profiteren van een compleet natuurgeneeskundig aanbod.