• Bio

Kokos - 100 ml

Toepassingsgebieden

Schoonheidsverzorging

Interesse in dit product ?

Delen
Cocos nucifera - 1ste koude persing van het verse vruchtvlees
« Levensboom »

Afkomstig uit Zuidoost-Azië en Polynesië, waar hij ‘Levensboom’ wordt genoemd omdat hij goed is voor alles: voeding, huidverzorging, geneeskunde, woning, gereedschap, ...

In tropische milieus, waar de boom groeit, wordt kokosvet of -boter heel vaak gebruikt. Toch kende het een kleine teruggang voor het weer op de voorgrond trad, en dan vooral dankzij zijn cosmetische eigenschappen, namelijk kalmerend, zuiverend, verzachtend, voedend en herstellend.
Labels
  • BIO (Eco)
Advice
• Voedende lichaamsolie: Breng een nootje olie aan op de droge zones.
• Haarverzorging: Breng een nootje olie aan op de droge haarpunten, laat enkele minuten inwerken en spoel vervolgens met lauw
water.
• Ontschminkingsolie: Masseer een nootje olie met de vingertoppen op het gelaat. Verwijder de olie vervolgens met een wattenschijfje. Vervolledig met een Pranarôm lotion op basis van hydrolaten.
Composition
Plantaargige kokosolie 100% Bio
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
• Beschermen tegen licht en warmte
• Wordt vloeibaar vanaf 25°C
• UITWENDIG GEBRUIK
Reference

14515

EAN

5420008524820

ACL

6080099

CNK

3704525

Nut/PL

2682057

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • 2429
    • Bio

    Ylang-ylang totum - 5 ml

    Cananga odorata

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Deze tropische boom, afkomstig uit Azië, heeft blinkende en persisterende blaadjes en kan in het wild 20 meter hoog worden. De volwassen gele bloemen geven de beste essentiële olie. Ylang Ylang geeft een essentiële olie waarvan de geur door iedereen geapprecieerd wordt voor haar warme, bloemige, exotische, volle en vrouwelijke toetsen. Geen wonder dat deze essentiële olie enkel door ze te ruiken het menselijk gedrag kan veranderen."

    2429

    Cananga odorata
  • Niaouli - 10 ml

    Melaleuca quinquenervia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Niaouli produceert een zeer doeltreffende en goed verdragen essentiële olie die vroeger gomenol genoemd werd. Zoals echte lavendel wordt zij als een wondermiddel beschouwd door de vele indicaties waarvoor ze gebruikt wordt. De vele resultaten bekomen door het gebruik van deze olie maken dat ze kan ingedeeld worden in de top 10 van de essentiële oliën die door de ingelichte consument gebruikt worden.

    15156

    Melaleuca quinquenervia
  • Zoete amandel - 50 ml
    • Bio

    Zoete amandel - 50 ml

    Prunus amygdalus - Eerste koude persing van de amandelen, vruchten van de amandelboom

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Gepersonifieerde zoetheid! De zoete amandel is de verzachtende en beschermende olie bij uitstek en is ideaal voor de verzorging van het lichaam en een droge huid. Ze is geliefd bij zowel moeders als baby’s voor cosmetica, verzorging en voor het verwijderen van make-up. Ze leent zich perfect als basis voor aromatherapeutische mengsels voor lichaamsverzorging dankzij haar erg interessante prijs-kwaliteitverhouding en het optimale comfort bij het aanbrengen. Massages, aromatische massages, schoonheidsverzorging... met zoete amandel is alles mogelijk. Mensen die allergisch zijn voor amandelen moeten deze olie echter uit voorzorg vermijden.

    12114

    Prunus amygdalus - Eerste koude persing van de amandelen, vruchten van de amandelboom