• Bio

Ylang-ylang totum - 5 ml Bloem

Interesse in dit product ?

Delen
Cananga odorata
"Deze tropische boom, afkomstig uit Azië, heeft blinkende en persisterende blaadjes en kan in het wild 20 meter hoog worden.
De volwassen gele bloemen geven de beste essentiële olie. Ylang Ylang geeft een essentiële olie waarvan de geur door iedereen geapprecieerd wordt voor haar warme, bloemige, exotische, volle en vrouwelijke toetsen. Geen wonder dat deze essentiële olie enkel door ze te ruiken het menselijk gedrag kan veranderen."
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO (Eco)
Dosage
Massage: verdun enkele druppels is een plantaardige olie en breng lokaal aan
Advice
"Parfums :
CGEO Ylang-ylang : 2 ml + CGEO Rozenhout : 1 ml + 100 ml alcohol van 70°.

30 druppels CGEO Ylang ylang in 1 liter was voor uw meubels zal uw linnengoed op subtiele wijze parfumeren."
Composition
Germacreen D, benzyl benzoaat
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
Bij inslikken niet laten braken?: raadpleeg een arts en laat de verpakking zien. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen.
Reference

2429

EAN

5420008524295

ACL

4702437

CNK

2431559

Nut/PL

pc005411320

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • 84
    • Bio

    Wierook - 5 ml

    Boswellia carteri

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    De beste kwaliteit van deze historische beladen essentiële olie vindt men in Jemen, het land van de Koningin van Sheba. Wierook werd en wordt gebruikt voor de fumigatie bij vele rituele ceremoniën, de aromatherapeut gebruikt wierook voor zijn genezende en schimmeldodende kwaliteiten en voor het bevorderen van de meditatie. Let wel, wierook (incense in het Engels) wordt vandaag fout gebruikt voor een groot aantal geurproducten.

    84

    Boswellia carteri
  • Citroen litsea - 10 ml

    Litsea citrata

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze altijd groene boom, afkomstig uit de tropische streken van Azië, heeft enkelvoudige, volle, afwisselende bladeren; de bloesems geven vruchten met een dunne schil en een vlezig vruchtvlees, waaruit de essentiële olie wordt gehaald die een warme en exotische aangename citroenachtige geur heeft.

    380

    Litsea citrata
  • Abrikozenpit - 50 ml
    • Bio

    Abrikozenpit - 50 ml

    Prunus armeniaca - Eerste koude persing

    PLANTAARDIGE OLIËN

    De beste vriendin, met vitaminen ! Een van de zachtste en meest polyvalente oliën! Ze is geschikt voor cosmetisch gebruik en garandeert een zachte huid en een stralende teint. Ze is goed voor iedereen, zelfs voor baby’s of reactieve personen. Haar neutrale geur, gebruiksvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding en generische eigenschappen maken van haar een erg goede basis voor bereidingen met plantaardige oliën. Ze gaat met het gezin mee op vakantie om de huid voor te bereiden op de zon, maar ook gewoon voor de dagelijkse verzorging in de badkamer of na het strand.

    12118

    Prunus armeniaca - Eerste koude persing