Niaouli - 10 ml Blad

Interesse in dit product ?

Delen
Melaleuca quinquenervia
Niaouli produceert een zeer doeltreffende en goed verdragen essentiële olie die vroeger gomenol genoemd werd. Zoals echte lavendel wordt zij als een wondermiddel beschouwd door de vele indicaties waarvoor ze gebruikt wordt. De vele resultaten bekomen door het gebruik van deze olie maken dat ze kan ingedeeld worden in de top 10 van de essentiële oliën die door de ingelichte consument gebruikt worden.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosage
?Voeg 4 druppels jojoba plantaardige olie toe per druppel essentiële olie. Breng dit uitzonderlijk mengsel met een subtiele en natuurlijke geur, lokaal aan op de betreffende zones. Vermijd hierbij de slijmvliezen en de oogomtrek.
Advice
1 druppel CGEO Niaouli + 1 druppel CGEO Rozengeranium Egyptische in uw nachtcrème volstaat om u te laten genieten van de werking als huidtonicum van deze fantastische essentiële olie.
Composition
1,8 cineole, viridiflorol
Precautions
Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken op een beschadigde huid. Niet gebruiken in geval van allergie aan één van de bestanddelen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 7 jaar. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Uitwendig gebruik.
Reference

15156

EAN

5420008526282

CNK

2761799

Nut/PL

2860347

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • 6915
    • Bio

    Muskusroos - 50 ml

    Rosa rubiginosa - Eerste koude persing van de zaden van de muskusroos

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Anti-veroudering! Muskusroos is een klassieker voor de huid en het gehele organisme. Deze schitterende olie, rijk aan omega 3, is mooi oranje dankzij de vitamines die ze bevat. Ze bevordert de hernieuwing van de huid en ‘lift’ de huid. De muskusroos is een bloem die in het wild groeit met buitengewoon positieve eigenschappen. Ze mag echter niet verwisseld worden met de roos waaruit essentiële olie wordt gewonnen. Het is namelijk het zaad van deze aan de meidoorn verwante rozenstruik waar men de kostbare plantaardige olie uithaalt die werkt tegen verouderingstekenen en wondhelend is.

    6915

    Rosa rubiginosa - Eerste koude persing van de zaden van de muskusroos
  • Hazelnoot - 50 ml
    • Bio

    Hazelnoot - 50 ml

    Corylus avellana - Eerste koude persing van de vruchten van de hazelaar

    PLANTAARDIGE OLIËN

    De Multitasker! Dé neutrale olie die makkelijk is in gebruik. Haar zachtheid gaat hand in hand met haar eenvoud om heel de familie blij te maken. Dringt snel in, zorgt voor een zijdezachte huid en ruikt heerlijk naar herfstvruchten. Ze wordt gebruikt als basis voor aromatherapeutische bereidingen of voor het versterken van de doffe huid of huid met problemen. Tijdens een massage verwarmt ze het lichaam en verspreidt ze snel en goed de eventuele essentiële oliën van een samenstelling. In de keuken komt de heerlijke hazelnotensmaak ook van pas in sommige desserts of gerechten binnen het kader van een dieet.

    12117

    Corylus avellana - Eerste koude persing van de vruchten van de hazelaar