• Bio

Zoete amandel - 50 ml

Toepassingsgebieden

Schoonheidsverzorging

Interesse in dit product ?

Delen
Prunus amygdalus - Eerste koude persing van de amandelen, vruchten van de amandelboom
Gepersonifieerde zoetheid!

De zoete amandel is de verzachtende en beschermende olie bij uitstek en is ideaal voor de verzorging van het lichaam en een droge huid. Ze is geliefd bij zowel moeders als baby’s voor cosmetica, verzorging en voor het verwijderen van make-up.

Ze leent zich perfect als basis voor aromatherapeutische mengsels voor lichaamsverzorging dankzij haar erg interessante prijs-kwaliteitverhouding en het optimale comfort bij het aanbrengen.

Massages, aromatische massages, schoonheidsverzorging... met zoete amandel is alles mogelijk. Mensen die allergisch zijn voor amandelen moeten deze olie echter uit voorzorg vermijden.
Labels
  • BIO (Eco)
Dosage
Op de huid aanbrengen en masseren tot volledige doordringing.
Advice
Cosmetisch gebruik : Geschikt voor de gevoelige huiden (borsten, handen, baby-billetjes). Verzorgt kloofjes, irritaties en jeuk.

Tips & advies :
Scheren : Alle behaarde delen kunnen worden geschoren met de PO op basis van Zoete amandel. Breng na het wassen en de peeling van de te scheren delen overvloedig Zoete amandel PO aan, masseer om het haar rechtop te zetten en scheer met een schoon en nieuw scheermes.
Composition
Prunus amygdalus dulcis kernel oil*, Tocopherol
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
• Buiten bereik van jonge kinderen houden.
• Beschermen tegen licht en warmte.
• UITWENDIG GEBRUIK
Reference

12114

EAN

5420008518317

ACL

8176201

CNK

3246584

Nut/PL

2725219

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Gel blauwe plekken en builen - 15 ml

    Verzachtend bij vallen en stoten

    PRANABB

    Deze gel « Blauwe plekken en Builen » Pranabb is een verzachtende gel op basis van 100% biologische* essentiële oliën van Italiaanse strobloem, kurkuma en akkermunt voor een fris effect. En verrijkt met 100% biologische* Arnica en Calophyllum plantaardige oliën, gekend voor hun verzachtende en huidweefselherstellende eigenschappen. In miniformaat, steeds bij de hand, is de PranaBB gel « Blauwe plekken en Builen » een kostbare bondgenoot voor de baby die dag na dag zijn wereld en de hindernissen ontdekt.

    17514

    Verzachtend bij vallen en stoten
  • 5172
    • Bio

    Spijklavendel - 10 ml

    Lavandula latifolia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Deze luchtplant houdt van het kreupelhout in Zuid-Europa en van kalkachtige gronden, houdt niet van de koude en heeft lichtpaarse bloemen geschikt in losse aren aan de top van lange stengels. De bloei en de oogst vallen later dan bij echte lavendel. De spijklavendel geeft een essentiële olie die geschikt is voor spoedgevallen, want ze verricht wonderen in het zo goed als onmiddellijk verzachten en behandelen van zware brandwonden en wespensteken. Als je deze olie al in die omstandigheden nodig had, is dat het bewijs dat aromatherapie wel degelijk een volwaardige geneeskunde is."

    5172

    Lavandula latifolia