ZWARTE BES - Spray

Toepassingsgebieden

Natuurlijk afweersysteem

Interesse in dit product ?

Delen
Ribes nigrum L. gemmae - Het levenselixir !
Zwarte bes werd reeds aanbevolen in de 18 eeuw als "levenselixir". De zwarte bes is één van de meest polyvalente extracten uit de gemmotherapie. Het is een krachtig tonicum dat een doeltreffende werking heeft op alle fysiologische stelstels van het lichaam en beschouwd wordt als een adaptogeen middel.
Labels
  • BIO AB
  • BIO UE
  • Voor het hele gezin
  • Vegan
Dosage
1 verstuiving maximaal 5 keer per dag.
Composition
Knoppen van zwarte bes.*
Reference

030311

EAN

5407008641498

ACL

6335766

CNK

4629317

Nut/PL

PL521/04

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Natuurlijk afweersysteem

  • Mandravasarotra - 10 ml

    Cinnamosma fragrans

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Deze altijd groene boom is afkomstig uit Madagaskar, is zeer aromatisch en kan wel 5 m hoog worden. In het Madagaskisch betekent Mandravasarotra ""hetgeen het kwaad ver afhoudt"". Deze plant wordt het meest gebruikt door de volkeren die in het westen van het eiland wonen. In deze Sakalavastreek wordt hij Motrobeatiagnana of Motrobreatianina genoemd, wat ""groot vuur in de buik"" betekent, want zijn volledig bovengronds gedeelte heeft een pikante en brandende smaak. Naargelang de verschillende Madagaskische dialecten wordt hij ook anders genoemd, Fanalamangidy ""die de bitterheid wegneemt"" of Mangidymanitra ""die de bitterheid ruikt"" of Sakarivohazo ""gemberhout"" of Sakaihazo ""peperboom""."

    6751

    Cinnamosma fragrans
  • SANOGEM GUMMIES - 60 gummies

    Eerste rillingen, verkoudheden

    COMPLEXEN VAN GEMMOTHERAPIE

    Eenvoudig, goed en praktisch! Deze innovatieve ALCOHOLVRIJE gommen zijn ideaal voor het hele gezin, ook voor kinderen en zwangere vrouwen. Eerste rillingen? Te laat om te voorkomen? Onze SANOGEM-gommen zijn uw bondgenoten om u te helpen de winter en elke gevoelige periode te trotseren. Zij helpen u elke gewaarwording van een verkoudheid te bestrijden door de synergetische combinatie van de knoppen van de els en de zwarte vlier.

    050044

    Eerste rillingen, verkoudheden
  • 2781
    • Bio

    Mandravasarotra - 10 ml

    Cinnamosma fragrans

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze altijd groene boom is afkomstig uit Madagaskar, is zeer aromatisch en kan wel 5 m hoog worden. In het Madagaskisch betekent Mandravasarotra «hetgeen het kwaad ver afhoudt». Deze plant wordt het meest gebruikt door de volkeren die in het westen van het eiland wonen. In deze Sakalavastreek wordt hij Motrobeatiagnana of Motrobreatianina genoemd, wat «groot vuur in de buik» betekent, want zijn volledig bovengronds gedeelte heeft een pikante en brandende smaak. Naargelang de verschillende Madagaskische dialecten wordt hij ook anders genoemd, Fanalamangidy «die de bitterheid wegneemt» of Mangidymanitra «die de bitterheid ruikt» of Sakarivohazo «gemberhout» of Sakaihazo «peperboom».

    2781

    Cinnamosma fragrans