Mandravasarotra - 10 ml Blad

Interesse in dit product ?

Delen
Cinnamosma fragrans
"Deze altijd groene boom is afkomstig uit Madagaskar, is zeer aromatisch en kan wel 5 m hoog worden. In het Madagaskisch betekent Mandravasarotra ""hetgeen het kwaad ver afhoudt"". Deze plant wordt het meest gebruikt door de volkeren die in het westen van het eiland wonen. In deze Sakalavastreek wordt hij Motrobeatiagnana of Motrobreatianina genoemd, wat ""groot vuur in de buik"" betekent, want zijn volledig bovengronds gedeelte heeft een pikante en brandende smaak. Naargelang de verschillende Madagaskische dialecten wordt hij ook anders genoemd, Fanalamangidy ""die de bitterheid wegneemt"" of Mangidymanitra ""die de bitterheid ruikt"" of Sakarivohazo ""gemberhout"" of Sakaihazo ""peperboom""."
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosage
Massage: verdun enkele druppels is een plantaardige olie en breng lokaal aan.
Advice
Breng gedurende de winterperiode enkele druppels CGEO Mandravasarotra aan op de borst, de rug of op de voetzolen om de natuurlijke weerstand te versterken.
Composition
1,8 cineole, monoterpeen
Precautions
Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet onverdund aanbrengen op de huid. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Zie bijsluiter.
Reference

6751

EAN

5420008596957

ACL

4702414

CNK

2431328

Nut/PL

PC-009486720

Andere producten in dit toepassingsgebied Sanerend

  • Tea-tree - 10 ml

    Melaleuca alternifolia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Tea-tree is een essentiële olie die niets meer moet bewijzen. Deze olie wordt gebruikt in een groot aantal verzorgingsproducten (zeep, shampoo, badolie) en cosmetische producten. Daarbovenop wordt ze ook beschouwd als een vaste waarde in de medische en familiale aromatherapie. De grote vraag naar teatree heeft er voor gezorgd dat er vandaag in Australië plantages zijn die zich uitstrekken over duizenden hectaren."

    15147

    Melaleuca alternifolia
  • Bulle

    Droge diffusie van essentiële oliën - Verneveling - Hout en glas - Nevel- en lichteffect

    AROMA-VERSTUIVER

    Personaliseer uw leefruimtes en creëer uw favoriete geurbeleving door de verstuiving van essentiële oliën. De Bulle-luchtverstuiver, uitgevoerd in de edele basismaterialen hout en glas, is een verstuiver van pure essentiële oliën zonder water die gemakkelijk te gebruiken is. Hij is meer dan een traditionele verstuiver; hij is ook een mooi designobject met een verrassend nevel- en lichteffect! Deze mooie, exclusieve en kwaliteitsvolle verstuiver zal u weten te bekoren en zal een bevoorrechte plaats innemen in uw leefruimtes, bij u thuis of op uw werk. Kies altijd voor essentiële oliën van CGEO-kwaliteit: ontdek de unieke mengelingen voor verstuivers op basis van 100% biologische en natuurlijke essentiële oliën van Pranarôm. Droge diffusie kort samengevat: Koud diffusieprocedé verdedigd door puristen Gebruik van pure EO's Behoudt alle werkzame bestanddelen van de EO's Geurkracht +++ Aangepast aan grote ruimten. Recupelbijdrage inbegrepen.

    16039

    Droge diffusie van essentiële oliën - Verneveling - Hout en glas - Nevel- en lichteffect
  • 16699
    • Bio

    Verstuiving gezuiverde lucht - 10 ml

    Mengsel voor verstuiver baby - Ik wil de lucht in de babykamer zuiveren en ontsmetten

    PRANABB

    De mengeling “Gezuiverde lucht“ voor de verstuiver van PranaBB bevat 100% essentiële oliën met biocertificaat*. Ze combineren hun eigenschappen om de lucht van de babykamer duurzaam te zuiveren zodat hij beter ademt.

    16699

    Mengsel voor verstuiver baby - Ik wil de lucht in de babykamer zuiveren en ontsmetten