SANOGEM GUMMIES - 60 gummies - 60 tandvlees

Toepassingsgebieden

Natuurlijk afweersysteem

Interesse in dit product ?

Delen
Eerste rillingen, verkoudheden
Eenvoudig, goed en praktisch! Deze innovatieve ALCOHOLVRIJE gommen zijn ideaal voor het hele gezin, ook voor kinderen en zwangere vrouwen. Eerste rillingen? Te laat om te voorkomen? Onze SANOGEM-gommen zijn uw bondgenoten om u te helpen de winter en elke gevoelige periode te trotseren. Zij helpen u elke gewaarwording van een verkoudheid te bestrijden door de synergetische combinatie van de knoppen van de els en de zwarte vlier.
Labels
  • BIO AB
  • BIO UE
  • Vanaf 6 jaar
  • Zwangerschap OK
  • Vegan
Dosage
Van 6 tot 12 jaar: 1 tot 2 gommen/dag
Vanaf 12 jaar : tot 3 gommen/dag
Composition
Glucosestroop*; rietsuiker*; emulgator: plantaardige glycerine*; water; alcohol* (<1.2%); geleermiddel: pectine; glycerine maceraat van knoppen van gewone vlierbes*; glycerine maceraat van knoppen van elzenbladeren*; voedingszuurmiddel: citroenzuur; natrium citraat; coatingmiddel: carnaubawax*.
*Bestanddel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Contrôle Certisys-BE-BIO-01)
Precautions
Dit voedingssupplement vervangt een gezond levensstijl en een gevarieerde en evenwichtig dieet niet. Buiten bereik van jonge kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Bewaren op kamertemperatuur in een schone en droge plaats. Kinderen, zwangere en borstgevende vrouwen worden aangeraden advies te nemen bij een gezondheidsprofessionneel voordat dit product te gebruiken. Te gebruiken tijdens de maand na opening.
Reference

050044

EAN

5407008640743

ACL

6327869

CNK

4517173

Nut/PL

PL 521/136

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Natuurlijk afweersysteem