• Bio

Mandravasarotra - 10 ml Blad

Interesse in dit product ?

Delen
Cinnamosma fragrans
Deze altijd groene boom is afkomstig uit Madagaskar, is zeer aromatisch en kan wel 5 m hoog worden. In het Madagaskisch betekent Mandravasarotra «hetgeen het kwaad ver afhoudt». Deze plant wordt het meest gebruikt door de volkeren die in het westen van het eiland wonen. In deze Sakalavastreek wordt hij Motrobeatiagnana of Motrobreatianina genoemd, wat «groot vuur in de buik» betekent, want zijn volledig bovengronds gedeelte heeft een pikante en brandende smaak. Naargelang de verschillende Madagaskische dialecten wordt hij ook anders genoemd, Fanalamangidy «die de bitterheid wegneemt» of Mangidymanitra «die de bitterheid ruikt» of Sakarivohazo «gemberhout» of Sakaihazo «peperboom».
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO (Eco)
Dosage
Massage: verdun enkele druppels is een plantaardige olie en breng lokaal aan.
Advice
Breng gedurende de winterperiode enkele druppels CGEO Mandravasarotra aan op de borst, de rug of op de voetzolen om de natuurlijke weerstand te versterken.
Composition
1,8 cineole, monoterpeen
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet onverdund aanbrengen op de huid. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Zie bijsluiter.
Reference

2781

EAN

5420008527814

ACL

4702443

CNK

2431500

Nut/PL

PC-009486720

Andere producten in dit toepassingsgebied Sanerend

  • 6787
    • Bio

    Citroen - 10 ml

    Citrus limon

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    De citroen is afkomstig uit India en wordt geteeld in Zuid-Europa en Californië, is een van de meest gebruikte vruchten in de natuurlijke geneeskunde. Het extract wordt verkregen door de koude persing van het buitenste deel van de schil. Er zijn ongeveer 3000 citroenen nodig om 1 kg extract te bekomen. Het is zo veelzijdig dat het standaard en met groot succes voor vele aandoeningen wordt gebruikt. Het extract neutraliseert binnen de 5 minuten de Eberth-bacil en stafylokokken, binnen de 20 minuten de Loeffer-bacil (difterie).

    6787

    Citrus limon
  • Colloïdaal zilver 20 PPM natuurlijk - 1 L

    Colloïdaal zilver is de natuurlijke oplossing met een breed werkingsspectrum.

    COLLOIDAAL ZILVER

    "Bekend sinds de oudheid om zijn opmerkelijke deugden, is Colloïdaal Zilver door de eeuwen heen op grote schaal gebruikt. Het is geprezen als een natuurlijke oplossing met een breed scala aan acties, met name effectief in het behoud van een gezonde opperhuid. Dankzij het fabricageproces biedt Colloïdaal Zilver een maximale biobeschikbaarheid, snelle assimilatie en een verbeterde werking. Al deze eigenschappen geven Colloïdaal Zilver een optimale effectiviteit in de bescherming van de huid. Ons product is 100% natuurlijk, zonder conserveringsmiddelen of additieven en zonder chemische bestanddelen"

    BF041020

    Colloïdaal zilver is de natuurlijke oplossing met een breed werkingsspectrum.
    Niet op voorraad
  • 17261
    • Bio

    Gezellig thuis - 30 ml

    Ylang-ylang en Damascener roos - Zoals thuis

    LES DIFFUSABLES

    Momenten van ontspanning en gezellig welzijn dankzij de warme noten van Ylang-ylang en de Damascener roos.

    17261

    Ylang-ylang en Damascener roos - Zoals thuis