• Bio

Citroen litsea - 10 ml Vrucht

Interesse in dit product ?

Delen
Litsea citrata
Deze altijd groene boom, afkomstig uit de tropische streken van Azië, heeft enkelvoudige, volle, afwisselende bladeren; de bloesems geven vruchten met een dunne schil en een vlezig vruchtvlees, waaruit de essentiële olie wordt gehaald die een warme en exotische aangename citroenachtige geur heeft.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosage
Massage: verdun enkele druppels is een plantaardige olie en breng lokaal aan.
Advice
"Stankwerende synergie … maak komaf met 'zweetvoetengeur' in de schoenenkast of dressing :
6 ml CGEO Citroenlitsea + 2 ml CGEO Atlasceder + 2 ml CGEO grove den. Te verstuiven of doe 4 druppels van het mengsel op een stukje hout of op een poreus steentje. "
Composition
Neral, geranial, limoneen
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
"Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet onverdund aanbrengen op de huid. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Zie bijsluiter.
Gebruik - CGEO - TOP BIO Citroen litsea - veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie"
Mentions
Gebruik Citroen litsea essentiële olie veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
Reference

7377

EAN

5420008507670

ACL

-----

CNK

2732261

Nut/PL

pc009494428

Regulatory status

Biocidal

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • SMEERWORTEL Balsem - 50 ml

    Herstellend & Verzachtend

    ANDERE

    De VERZACHTENDE BALSEM Gewone smeerwortel concentreert alle erkende krachten van deze plant. Deze balsem van gewone smeerwortel helpt door de synergetische werking van smeerwortelmaceraat en calendula de huid onmiddellijk te kalmeren bij irritaties, lichte brandwonden of roodheid (zonnebrand, contactallergieën, beschadigde huid door veelvuldig wassen ...). Met zijn lichte textuur dringt hij gemakkelijk in en zorgt hij voor een onmiddellijk comfortabel gevoel.

    040115

    Herstellend & Verzachtend
  • Teunisbloem - 50 ml
    • Bio

    Teunisbloem - 50 ml

    Oenothera biennis - Eerste koude persing van de zaden van de Teunisbloem

    PLANTAARDIGE OLIËN

    De beste vriendin van de vrouw ! Ideaal voor vrouwen boven de 40, of voor elke gepijnigde huid. Een kostbare en werkelijke anti-aging olie. Kan deel uitmaken van de persoonlijke verzorging of te gebruiken als complement in het kader van een gezonde voeding. De zaden van de teunisbloem zorgen voor een olie rijk aan gamma-linoleenvetzuren (goede omega 6)die al eeuwenlang gebruikt wordt voor massages of andere remedies. Volgens sommigen staat de olie bekend voor haar werking tegen chronische ontstekingen, maar ook tegen hormonale schommelingen tijdens de (pre-) menopauze.

    6692

    Oenothera biennis - Eerste koude persing van de zaden van de Teunisbloem
  • 19658
    • Bio

    Tepelkloven Balsem borstvoeding - 15 ml

    Verzorging en bescherming voor de tepels

    PRANABB

    100 % natuurlijke en BIO* gecertificeerde plantaardige formule. Met arganolie en de rustgevende geur van vanille, om gevoelige tepels en tepelkloven te beschermen, te verzachten en te verzorgen. Veilig voor moeder en kind. Kan ook al vóór de bevalling worden gebruikt, ter voorbereiding op borstvoeding. Dermatologisch getest.

    19658

    Verzorging en bescherming voor de tepels