• Bio

Tepelkloven Balsem borstvoeding - 15 ml

Interesse in dit product ?

Delen
Verzorging en bescherming voor de tepels
100 % natuurlijke en BIO*
gecertificeerde plantaardige formule. Met arganolie en de rustgevende geur van vanille, om gevoelige tepels en tepelkloven te beschermen, te verzachten en te verzorgen. Veilig voor moeder en kind. Kan ook al vóór de bevalling worden gebruikt, ter voorbereiding op borstvoeding.
Dermatologisch getest.
Dosage
Wrijf een klein beetje balsem warm tussen de vingers en breng op de tepels aan na elke voeding, of zo vaak als nodig. Was uw handen voor u de balsem gebruikt.

Ter voorbereidingop borstvoeding, twee keer per dag aanbrengen, vanaf een maand voor de bevalling.
Composition
Argania spinosa kernel oil*, Glycerin*, Anthemis nobilis flower water*,Polyglyceryl-10 Myristate, Sucrose palmitate, Vanilla Planifolia Fruit Extract*, Tocopherol.

*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys). ** Stof van nature aanwezig in essentiële oliën.
Precautions
Op een koele en donkere plaats bewaren.
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
Bij voorkeur binnen zes maanden na opening gebruiken.
Reference

19658

EAN

5420008547973

ACL

6323677

CNK

4488615

Nut/PL

3967938

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Niaouli - 10 ml

    Melaleuca quinquenervia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Niaouli produceert een zeer doeltreffende en goed verdragen essentiële olie die vroeger gomenol genoemd werd. Zoals echte lavendel wordt zij als een wondermiddel beschouwd door de vele indicaties waarvoor ze gebruikt wordt. De vele resultaten bekomen door het gebruik van deze olie maken dat ze kan ingedeeld worden in de top 10 van de essentiële oliën die door de ingelichte consument gebruikt worden.

    15156

    Melaleuca quinquenervia
  • Pepermunt - 150 ml

    Mentha piperita

    HYDROLATEN

    Ideaal als verfrissende en verzachtende nevel. De hydrolaat van perpemunt is gunstig : Dit hydrolaat werkt verkwikkend en adstringerend en vernauwt de verwijde poriën van de normale tot vette huid. 100% zuiver en natuurlijk hydrolaat Bloemenwater zonder bewaarmiddelen - Alcohol vrij - Onverdund.

    20667

    Mentha piperita
  • Argan - 50 ml
    • Bio

    Argan - 50 ml

    Argania spinosa - Eerste koude persing van de pitten van de vruchten van de Arganboom

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Schat uit de Atlas ! Een anti-verouderingsolie, beschermend en herstellend voor de huid, rijk aan vitaminen en antioxidanten. Deze schat uit de woestijn wordt traditioneel door Berberse vrouwen gebruikt om de huid of het haar te beschermen of sterker te maken. In Marokko wordt argan voor heel wat zaken gebruikt: van een gezonde voeding tot de verzorging van het gelaat en het lichaam. De arganolie van cosmetische kwaliteit is een bio-olie verkregen bij de eerste persing, waarvan de karakteristieke geur niet zo sterk is als die van de gebrande arganolie die vaak in de keuken wordt gebruikt.

    7063

    Argania spinosa - Eerste koude persing van de pitten van de vruchten van de Arganboom