SMEERWORTEL Balsem - 50 ml

Toepassingsgebieden

Schoonheidsverzorging

Interesse in dit product ?

Delen
Herstellend & Verzachtend
De VERZACHTENDE BALSEM Gewone smeerwortel concentreert alle erkende krachten van deze plant. Deze balsem van gewone smeerwortel helpt door de synergetische werking van smeerwortelmaceraat en calendula de huid onmiddellijk te kalmeren bij irritaties, lichte brandwonden of roodheid (zonnebrand, contactallergieën, beschadigde huid door veelvuldig wassen ...). Met zijn lichte textuur dringt hij gemakkelijk in en zorgt hij voor een onmiddellijk comfortabel gevoel.
Labels
  • BIO (Eco)
  • Vanaf 3 jaar
Dosage
Maximaal 3 keer per dag aanbrengen op het te behandelende zone.
Composition
Aqua, Alcohol*, Glycerin*, Glyceryl Stearate, Symphytum officinale rhizome extract* (Consoude/Smeerwortel), C14-22 Alcohols, Cetearyl alcohol, Calendula Officinalis Flower Extract* (Calendula), Olea europaea fruit oil* (Olive/olijf), Glyceryl Stearate Citrate, C12-20 Alkyl Glucoside, Hypericum perforatum flower extract* (Millepertuis/ Sint-Janskruid), Arnica montana flower extract* (Arnica), Propolis extract* (Propolis), Ribes nigrum bud extract* (Cassis/zwarte bes), Cymbopogon citratus leaf oil* (Lemongrass), Cinnamomum zeylanicum leaf oil* (Cannelle/Kaneel), Inulin lauryl carbamate, Tocopherol, Lactic acid, Xanthan gum, Sodium benzoate, Potassium Sorbate, Citral**, Citronellol**, Eugenol**, Geraniol**, Isoeugenol**, Linalool**, Limonene**, Benzyl Benzoate**.

*Afkomstig uit biologische teelt Gecontroleerd Certisys: BE-BIO-01
**Stof van nature aanwezig in essentiële oliën.
Precautions
UITWENDIG GEBRUIK. Contact met de ogen vermijden.
Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, vraag advies aan een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg.
Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 36 maanden en kinderen met antecedenten van koortsstuipen.
Reference

040115

EAN

5407008640750

ACL

6326497

CNK

4511911

Nut/PL

2237022

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Neroli - 2 ml

    Citrus aurantium ssp amara

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze kleine boom die oorspronkelijk uit China en India afkomstig is, wordt in alle streken met een Middellands Zeeklimaat gekweekt. De bijzonderheid van de pomerans is dat hij verschillende aromatische extracten biedt naargelang het gedistilleerde of geperste bestanddeel. Zo leveren de bloemen met het uitzonderlijke parfum de neroli, de bladeren leveren de pomerans en de koud uitgeperste schil van de vruchten levert de essence van pomerans.

    7551

    Citrus aurantium ssp amara
  • Colloïdaal zilver 20 PPM natuurlijk - 1 L

    Colloïdaal zilver is de natuurlijke oplossing met een breed werkingsspectrum.

    COLLOIDAAL ZILVER

    "Bekend sinds de oudheid om zijn opmerkelijke deugden, is Colloïdaal Zilver door de eeuwen heen op grote schaal gebruikt. Het is geprezen als een natuurlijke oplossing met een breed scala aan acties, met name effectief in het behoud van een gezonde opperhuid. Dankzij het fabricageproces biedt Colloïdaal Zilver een maximale biobeschikbaarheid, snelle assimilatie en een verbeterde werking. Al deze eigenschappen geven Colloïdaal Zilver een optimale effectiviteit in de bescherming van de huid. Ons product is 100% natuurlijk, zonder conserveringsmiddelen of additieven en zonder chemische bestanddelen"

    BF041020

    Colloïdaal zilver is de natuurlijke oplossing met een breed werkingsspectrum.
    Niet op voorraad
  • 18503
    • Bio

    Abrikozenpit - 100 ml

    Prunus armeniaca - Eerste koude persing

    PLANTAARDIGE OLIËN

    De beste vriendin, met vitaminen ! Een van de zachtste en meest polyvalente oliën! Ze is geschikt voor cosmetisch gebruik en garandeert een zachte huid en een stralende teint. Ze is goed voor iedereen, zelfs voor baby’s of reactieve personen. Haar neutrale geur, gebruiksvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding en generische eigenschappen maken van haar een erg goede basis voor bereidingen met plantaardige oliën. Ze gaat met het gezin mee op vakantie om de huid voor te bereiden op de zon, maar ook gewoon voor de dagelijkse verzorging in de badkamer of na het strand.

    18503

    Prunus armeniaca - Eerste koude persing