Citroen litsea - 10 ml Vrucht

Interesse in dit product ?

Delen
Litsea citrata
Deze altijd groene boom, afkomstig uit de tropische streken van Azië, heeft enkelvoudige, volle, afwisselende bladeren; de bloesems geven vruchten met een dunne schil en een vlezig vruchtvlees, waaruit de essentiële olie wordt gehaald die een warme en exotische aangename citroenachtige geur heeft.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosage
Massage: verdun enkele druppels is een plantaardige olie en breng lokaal aan.
Advice
"Stankwerende synergie … maak komaf met 'zweetvoetengeur' in de schoenenkast of dressing :
6 ml CGEO Citroenlitsea + 2 ml CGEO Atlasceder + 2 ml CGEO grove den. Te verstuiven of doe 4 druppels van het mengsel op een stukje hout of op een poreus steentje. "
Composition
Neral, geranial, limoneen
Precautions
"Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet onverdund aanbrengen op de huid. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Zie bijsluiter.
Gebruik - CGEO - TOP Citroen litsea - veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie"
Mentions
Gebruik Citroen litsea essentiële olie veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie
Reference

380

EAN

5420008503801

ACL

7753205

CNK

1626704

Nut/PL

pc009494428

Regulatory status

Biocidal

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • 17974
    • Bio

    Herstellende balsem - 40 ml

    Cicarom - Geïrriteerde, beschadigde huid

    AROMADERM

    AROMADERM Cicarom BIO* herstellende balsem kalmeert, beschermt en bevordert het epidermisch herstel van de beschadigde huid : irritaties, schaafwonden, roodheid, na medische ingrepen, littekens, kloven. Onmisbaar in de familieapotheek.

    17974

    Cicarom - Geïrriteerde, beschadigde huid
  • 15150
    • Bio

    Tea-tree - 10 ml

    Melaleuca alternifolia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Tea-tree is een essentiële olie die niets meer moet bewijzen. Deze olie wordt gebruikt in een groot aantal verzorgingsproducten (zeep, shampoo, badolie) en cosmetische producten. Daarbovenop wordt ze ook beschouwd als een vaste waarde in de medische en familiale aromatherapie. De grote vraag naar teatree heeft er voor gezorgd dat er vandaag in Australië plantages zijn die zich uitstrekken over duizenden hectaren."

    15150

    Melaleuca alternifolia
  • Zoete amandel - 50 ml
    • Bio

    Zoete amandel - 50 ml

    Prunus amygdalus - Eerste koude persing van de amandelen, vruchten van de amandelboom

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Gepersonifieerde zoetheid! De zoete amandel is de verzachtende en beschermende olie bij uitstek en is ideaal voor de verzorging van het lichaam en een droge huid. Ze is geliefd bij zowel moeders als baby’s voor cosmetica, verzorging en voor het verwijderen van make-up. Ze leent zich perfect als basis voor aromatherapeutische mengsels voor lichaamsverzorging dankzij haar erg interessante prijs-kwaliteitverhouding en het optimale comfort bij het aanbrengen. Massages, aromatische massages, schoonheidsverzorging... met zoete amandel is alles mogelijk. Mensen die allergisch zijn voor amandelen moeten deze olie echter uit voorzorg vermijden.

    12114

    Prunus amygdalus - Eerste koude persing van de amandelen, vruchten van de amandelboom