• Bio

Tea-tree - 10 ml Blad

Interesse in dit product ?

Delen
Melaleuca alternifolia
"Tea-tree is een essentiële olie die niets meer moet bewijzen. Deze olie wordt gebruikt in een groot aantal verzorgingsproducten (zeep, shampoo, badolie) en cosmetische producten.
Daarbovenop wordt ze ook beschouwd als een vaste waarde in de medische en familiale aromatherapie. De grote vraag naar teatree heeft er voor gezorgd dat er vandaag in Australië plantages zijn die zich uitstrekken over duizenden hectaren."
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO (Eco)
Dosage
Meng 100 druppels essentiële olie met 50 ml jojoba plantaardige olie. Breng dit uitzonderlijk mengsel met een subtiele en natuurlijke geur, lokaal aan op de betreffende zones. Vermijd hierbij de slijmvliezen en de oogomtrek.
Advice
"Dagelijks gebruik, u doet 1 druppel CGEO Tea-tree + 1 druppel Citroenextract voor de tandpasta op de tandenborstel en daarna poetst u uw tanden.
Perfecte hygiëne met het witten van de tanden !"
Composition
Terpineol 1,4, γ-terpineen
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken op een beschadigde huid. Niet gebruiken in geval van allergie aan één van de bestanddelen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 7 jaar. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Uitwendig gebruik.Gebruik - CGEO - TOP BIO Tea-tree - veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie
Mentions
Gebruik Tea-tree essentiële olie veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
Reference

15150

EAN

5420008526220

CNK

2431369

Nut/PL

2860352

Regulatory status

Biocidal - Cosmetic

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Lavandin super - 10 ml

    Lavandula intermedia clone super

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    De kruising van echte lavendel en spijklavendel geeft lavandin (kloon) die rijker is aan essentiële oliën met botanische en farmaceutische kenmerken dicht bij die van beide ouders.

    15152

    Lavandula intermedia clone super
  • 2429
    • Bio

    Ylang-ylang totum - 5 ml

    Cananga odorata

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Deze tropische boom, afkomstig uit Azië, heeft blinkende en persisterende blaadjes en kan in het wild 20 meter hoog worden. De volwassen gele bloemen geven de beste essentiële olie. Ylang Ylang geeft een essentiële olie waarvan de geur door iedereen geapprecieerd wordt voor haar warme, bloemige, exotische, volle en vrouwelijke toetsen. Geen wonder dat deze essentiële olie enkel door ze te ruiken het menselijk gedrag kan veranderen."

    2429

    Cananga odorata
  • 16654
    • Bio

    Gel Aloë vera+ - 100 ml

    Ideaal voor uw synergieën met essentiële oliën - 97% Aloë vera

    NEUTRALE BASISSEN

    Creëer eenvoudig uw persoonlijke verzorging dankzij de innovatieve formule die een plantaardig oplosmiddel bevat dat de essentiële en plantaardige oliën de mogelijkheid biedt om perfect vermengd te worden met de aloë vera-gel, zonder faseverschil, voor een praktisch en optimaal gebruik. Vloeibare gel, niet vettig, wordt snel opgenomen - Alle huidtypes - Lichaam en gezicht - Zonder alcohol - Zonder allergenen?- Zonder parfum. Aloë vera wordt erkend voor zijn kalmerende en bijzonder regenererende eigenschappen die ervoor zorgen dat de huiduitslag vermindert en de huid beter herstelt. Aloë vera is van nature rijk aan actieve bestanddelen, waaronder aloverose. Hij houdt de huid gehydrateerd en maakt haar zacht en soepel. AROMASELF Gel Aloë vera+ is ideaal voor uw welzijns- en cosmetische synergieën.

    16654

    Ideaal voor uw synergieën met essentiële oliën - 97% Aloë vera