• Bio

Niaouli - 10 ml Blad

Interesse in dit product ?

Delen
Melaleuca quinquenervia
Niaouli produceert een zeer doeltreffende en goed verdragen essentiële olie die vroeger gomenol genoemd werd. Zoals echte lavendel wordt zij als een wondermiddel beschouwd door de vele indicaties waarvoor ze gebruikt wordt. De vele resultaten bekomen door het gebruik van deze olie maken dat ze kan ingedeeld worden in de top 10 van de essentiële oliën die door de ingelichte consument gebruikt worden.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO (Eco)
Dosage
Voeg 4 druppels jojoba plantaardige olie toe per druppel essentiële olie. Breng dit uitzonderlijk mengsel met een subtiele en natuurlijke geur, lokaal aan op de betreffende zones. Vermijd hierbij de slijmvliezen en de oogomtrek.
Advice
1 druppel CGEO Niaouli + 1 druppel CGEO Rozengeranium Egyptische in uw nachtcrème volstaat om u te laten genieten van de werking als huidtonicum van deze fantastische essentiële olie.
Composition
1,8 cineole, viridiflorol
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken op een beschadigde huid. Niet gebruiken in geval van allergie aan één van de bestanddelen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 7 jaar. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Uitwendig gebruik.
Reference

15159

EAN

5420008526312

CNK

2431351

Nut/PL

2860346

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Lippen-Balsem - 5 ml

    Labiarom - Onaangename blaasje

    AROMADERM

    AROMADERM Lippenbalsem LABIAROM is een verzachtende gel die specifiek geschikt is voor lippuistjes. Het helpt om van deze uitslag af te komen, verfrist en verlicht de onaangename sensaties. De essentiële oliën die zijn gekozen vanwege hun antivirale en immunostimulerende eigenschappen, vullen de gunstige werking van plantaardige oliën aan. De gel wordt aangebracht vanaf de eerste tinteling en totdat het puistje volledig is verdwenen. Transparente gel.

    17544

    Labiarom - Onaangename blaasje
  • 15187
    • Bio

    Damascener roos - 5 ml

    Rosa damascena

    CGEO - ANDERE

    De Damascusroos is het resultaat van een kruising tussen Rosa gallica en Rosa centifolia. Ze werd in Europa binnengebracht door de kruisvaarders en haar essence heeft een reputatie als wereldwijd gekende remedie.

    15187

    Rosa damascena
  • 19658
    • Bio

    Tepelkloven Balsem borstvoeding - 15 ml

    Verzorging en bescherming voor de tepels

    PRANABB

    100 % natuurlijke en BIO* gecertificeerde plantaardige formule. Met arganolie en de rustgevende geur van vanille, om gevoelige tepels en tepelkloven te beschermen, te verzachten en te verzorgen. Veilig voor moeder en kind. Kan ook al vóór de bevalling worden gebruikt, ter voorbereiding op borstvoeding. Dermatologisch getest.

    19658

    Verzorging en bescherming voor de tepels