• Bio

Damascener roos - 5 ml Bloem

Toepassingsgebieden

Schoonheidsverzorging

Interesse in dit product ?

Delen
Rosa damascena
De Damascusroos is het resultaat van een kruising tussen Rosa gallica en Rosa centifolia. Ze werd in Europa binnengebracht door de kruisvaarders en haar essence heeft een reputatie als wereldwijd gekende remedie.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO (Eco)
Dosage
Meng 1 druppel essentiële olie met 50 ml jojoba plantaardige olie. Breng dit uitzonderlijk mengsel met een subtiele en natuurlijke geur, lokaal aan op de betreffende zones. Vermijd hierbij de slijmvliezen en de oogomtrek.
Advice
"Stervensbegeleiding :1 druppel CGEO Damascusroos + 9 druppels Abrikozenpitolie.
breng 1 druppel aan tussen de neus en de bovenlip.
2 keer per dag te herhalen.
Masseer ook in tegenwijzerszin 3 druppels op de linkerhandpalm."
Composition
Nerol, geraniol, citronnellol
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken op een beschadigde huid. Niet gebruiken in geval van allergie aan één van de bestanddelen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 7 jaar. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Uitwendig gebruik.
Reference

15187

EAN

5420008526428

CNK

2803658

Nut/PL

2860511

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • 15208
    • Bio

    Mastikboom - 5 ml

    Pistacia lentiscus

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze groenblijvende struik die nabij de stranden in het Middellands Zeegebied groeit, draagt lichtgroene bloemtrossen die vervolgens rood-zwarte vruchten geven. de schors wordt ingesneden om het hars, die men mastiek noemt. het hars wordt gekauwd om de adem te verfrissen. Op hete dagen in augustus vult hij letterlijk de lucht met zijn heel karakteristieke geur.

    15208

    Pistacia lentiscus
  • Kokos - 100 ml
    • Bio

    Kokos - 100 ml

    Cocos nucifera - 1ste koude persing van het verse vruchtvlees

    PLANTAARDIGE OLIËN

    « Levensboom » Afkomstig uit Zuidoost-Azië en Polynesië, waar hij ‘Levensboom’ wordt genoemd omdat hij goed is voor alles: voeding, huidverzorging, geneeskunde, woning, gereedschap, ... In tropische milieus, waar de boom groeit, wordt kokosvet of -boter heel vaak gebruikt. Toch kende het een kleine teruggang voor het weer op de voorgrond trad, en dan vooral dankzij zijn cosmetische eigenschappen, namelijk kalmerend, zuiverend, verzachtend, voedend en herstellend.

    14515

    Cocos nucifera - 1ste koude persing van het verse vruchtvlees
  • 7377
    • Bio

    Citroen litsea - 10 ml

    Litsea citrata

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze altijd groene boom, afkomstig uit de tropische streken van Azië, heeft enkelvoudige, volle, afwisselende bladeren; de bloesems geven vruchten met een dunne schil en een vlezig vruchtvlees, waaruit de essentiële olie wordt gehaald die een warme en exotische aangename citroenachtige geur heeft.

    7377

    Litsea citrata