Lippen-Balsem - 5 ml

Toepassingsgebieden

Schoonheidsverzorging

Interesse in dit product ?

Delen
Labiarom - Onaangename blaasje
AROMADERM Lippenbalsem LABIAROM is een verzachtende gel die specifiek geschikt is voor lippuistjes. Het helpt om van deze uitslag af te komen, verfrist en verlicht de onaangename sensaties. De essentiële oliën die zijn gekozen vanwege hun antivirale en immunostimulerende eigenschappen, vullen de gunstige werking van plantaardige oliën aan.

De gel wordt aangebracht vanaf de eerste tinteling en totdat het puistje volledig is verdwenen.

Transparente gel.
Labels
  • BIO (Eco)
  • Vanaf 6 jaar
  • Zwangerschap OK
  • Borstvoeding OK
Dosage
Geschikt voor volwassenen, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen vanaf 6 jaar : bij het eerste onprettige gevoel tot 8 maal per dag aanbrengen op het blaasje tot het volledig is verdwenen.
Composition
Aqua, Cetearyl alcohol, Glycerin*, Cinnamomum camphora leaf oil* (Ravintsara), Eucalyptus radiata leaf oil* (Eucalyptus radiata), Melaleuca quinquenervia leaf oil*(Niaouli), Citrus limon peel oil* (Citroen), Oenothera biennis* (Teunisbloem), Mentha piperita herb oil* (Pepermunt), Tanacetum annuum leaf oil* (Enjaarig voormkruid), Simmondsia chinensis seed oil* (Jojoba), Calophyllum inophyllum seed oil* (Calophyllum), Argania spinosa kernel oil* (Argan), Rosa rubiginosa seed oil* (Muskusroos), Inulin lauryl carbamate, Cetearyl glucoside, Tocopherol, Amorphophallus konjac root extract, Xanthan gum, Sodium benzoate, Sodium hydroxide, Sorbitan caprylate, Propanediol, Benzoic acid, Citronellol**, Citral**, Geraniol**, Linalol**, Eugenol**, Limonene**.
Precautions
• De handen wassen voor en na gebruik.
• Contact met ogen vermijden.
• Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 6 jaar.
• Buiten bereik van jonge kinderen houden.
• Niet gebruiken in geval van gekende of mogelijke allergie voor één of meer van de bestanddelen.
• Niet blootstellen aan de zon na het aanbrengen.
• Uit de buurt van warmtebronnen en licht bewaren.
• UITWENDIG GEBRUIK.
Reference

17544

EAN

5420008538346

ACL

6280015

CNK

4279253

Nut/PL

1709657

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Javaanse citronella - 10 ml

    Cymbopogon winterianus

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Zoals alle planten uit de Cymbopogons-familie is de Javaanse citronella een kruid afkomstig van Indonesië, dat lange smalle bladeren, lineaire takken en een lineaire bloeiwijze heeft. Citronella’s zijn grote wintervaste kruiden die geteeld worden of in het wild voorkomen in tropische streken : Java, Sri Lanka ... Haar risse, groene citroenachtige geur lijkt erg op die van melisse in wiens plaats ze soms wordt gebruikt.

    229

    Cymbopogon winterianus
  • 15871
    • Bio

    Hydrolaat Echte Lavendel - 150 ml

    Lavandula angustifolia - Distillatie van verse planten

    HYDROLATEN

    De hydrolaat van Lavendel is gunstig : Bij huidverzorging: dit hydrolaat werkt verzachtend en biedt verlichting bij geïrriteerde, kwetsbare of aangetaste huiden door de zon. Ideaal bij kleine brandwondjes, rode vlekken en erytheem (babybilletjes, wrijving). Bij haarverzorging: het helpt de irritatie van de hoofdhuid te verzachten. Zonder bewaarmiddelen - Alcohol-vrij - Onverdund.

    15871

    Lavandula angustifolia - Distillatie van verse planten
  • Spijklavendel - 10 ml

    Lavandula latifolia spica

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Deze luchtplant houdt van het kreupelhout in Zuid-Europa en van kalkachtige gronden, houdt niet van de koude en heeft lichtpaarse bloemen geschikt in losse aren aan de top van lange stengels. De bloei en de oogst vallen later dan bij echte lavendel. De spijklavendel geeft een essentiële olie die geschikt is voor spoedgevallen, want ze verricht wonderen in het zo goed als onmiddellijk verzachten en behandelen van zware brandwonden en wespensteken. Als je deze olie al in die omstandigheden nodig had, is dat het bewijs dat aromatherapie wel degelijk een volwaardige geneeskunde is."

    2001

    Lavandula latifolia spica