OLEOBIOTIC® Gezondheid van de luchtwegen* - 15 capsules

Toepassingsgebieden

Natuurlijke gezondheid - Ademhaling

Interesse in dit product ?

Delen
150 mg essentiële oliën per capsule - Met 100% zuivere en natuurlijke essentiële oliën van oregano* en kaneel
+ Eucalyptus
De maagsapresistente capsules Oleobiotic® gezondheid van de luchtwegen* (neus-keel-bronchiën) bevorderen het behoud en de opname van de essentiële oliën. Smaak- en geurloos voor een optimaal gebruikscomfort.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • Volwassen
Dosage
Volwassene : 1 capsule voor of tijdens de maaltijden, 3 maal per dag gedurende 5 dagen. Doos uitnemen.
Composition
INGREDIËNTEN voor 3 capsules :
Zonnebloemolie* (Helianthus annuus) ; Gelatine ; Geleermiddel : sorbitol ; Essentiële oliën van Oregano* (Origanum vulgare -135 mg), Eucalyptus* (Eucalyptus radiata - 120 mg), en Chinese kaneelboom* (Cinnamomum cassia - 90 mg) ; Geleermiddel : Glycerol ; Water ; Essentiële oliën van Grove den* (Pinus sylvestris - 60 mg) ; Geleermiddel : pectine ; Essentiële olie van Citroen schil* (Citrus limon - 45 mg) ; Antioxidant : Tocopherol-rijk extract.
* Bestanddeel afkomstig uit de Biologische landbouw (Control Certisys BE-BIO-01).
Precautions
Inslikken met water. Buiten bereik van jonge kinderen houden. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet langer gebruiken dan 5 dagen. Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. Beschermen tegen licht en warmte. Dit product is geen geneesmiddel. Niet ter vervanging van een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding, niet gebruiken onder de leeftijd van 18 jaar. Niet aangewezen bij leverproblemen.
Reference

21040

EAN

5420008555053

ACL

6347395

CNK

4668232

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Ademhaling

  • 5172
    • Bio

    Spijklavendel - 10 ml

    Lavandula latifolia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Deze luchtplant houdt van het kreupelhout in Zuid-Europa en van kalkachtige gronden, houdt niet van de koude en heeft lichtpaarse bloemen geschikt in losse aren aan de top van lange stengels. De bloei en de oogst vallen later dan bij echte lavendel. De spijklavendel geeft een essentiële olie die geschikt is voor spoedgevallen, want ze verricht wonderen in het zo goed als onmiddellijk verzachten en behandelen van zware brandwonden en wespensteken. Als je deze olie al in die omstandigheden nodig had, is dat het bewijs dat aromatherapie wel degelijk een volwaardige geneeskunde is."

    5172

    Lavandula latifolia
  • 3364
    • Bio

    Rozemarijn, ct cineol - 10 ml

    Rosmarinus officinalis ct cineole

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Rozemarijn, cineolhoudend, is een kleine struik die groeit in de Noord-Afrikaanse garrigue aan het Middellandse Zeegebied. Hij heeft lineaire, taaie, groen blijvende bladeren met evenwijdige naar onder opgerolde randen. Hij heeft blauwachtige, soms witte bloemen. Cineolhoudende rozemarijn geeft een essentiële olie die erg lijkt op die van de eucalyptus radiata en ravintsara. Daarom wordt ze gebruikt voor dezelfde indicaties en wordt ze gecombineerd met een van deze twee om een sterker synergetisch effect te bekomen."

    3364

    Rosmarinus officinalis ct cineole
  • Italiaanse cipres - 10 ml

    Cupressus sempervirens

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze boom afkomstig uit Azië met grijs-bruine schors draagt zeer kleine donkergroene blaadjes en bloemen in trosjes aan het uiteinde van de twijgen. De vrucht is een eivormige kegel (4 cm) met overlappende schubben die eerst groen zijn en bruin worden na het rijpen. Deze grote, altijd groene piramidevormige bomen werden opgedragen aan Pluto, god van het dodenrijk, wat blijkt uit zijn frequent voorkomen op kerkhoven.

    16597

    Cupressus sempervirens