• Bio

Spijklavendel - 10 ml Bloeiende top

Interesse in dit product ?

Delen
Lavandula latifolia
"Deze luchtplant houdt van het kreupelhout in Zuid-Europa en van kalkachtige gronden, houdt niet van de koude en heeft lichtpaarse bloemen geschikt in losse aren aan de top van lange stengels. De bloei en de oogst vallen later dan bij echte lavendel.
De spijklavendel geeft een essentiële olie die geschikt is voor spoedgevallen, want ze verricht wonderen in het zo goed als onmiddellijk verzachten en behandelen van zware brandwonden en wespensteken. Als je deze olie al in die omstandigheden nodig had, is dat het bewijs dat aromatherapie wel degelijk een volwaardige geneeskunde is."
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO AB
  • BIO UE
Dosage
1 druppel inslikken op een neutrale drager, 2 maal per dag. Aanbevolen maximale dagelijkse dosis per olië : 2 druppels – 85 mg.
Advice
"Op alles wat prikt (beten van insecten die gif inspuiten (wespen, bijen,…)) of brandt (brandwonden, zonnebrand, schaafwonden): breng gedurende 1/2 uur om de 5 minuten 2 druppels CGEO Spijklavendel aan. Het resultaat is ""miraculeus""."
Composition
1,8 cineole, linalol, kamfer
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01).
Precautions
"Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet gebruiken ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 6 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
"
Reference

5172

EAN

5420008574283

ACL

4702526

CNK

2431385

Nut/PL

PL 175/135

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Italiaanse strobloem - 5 ml

    Helichrysum italicum

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "De essentiële olie van strobloem is een uitzonderlijke, prachtige, zeldzame en waardevolle olie. Als u ze probeert, bent u meteen verkocht door haar verbazingwekkende snelle doeltreffendheid. Ze is voor de sceptici (en er zijn er heel wat!) het schoolvoorbeeld van de aromatherapie. Dit natuurlijk en plantaardig product werkt het best tegen hematomen. Deze olie is onmisbaar in de familiale EHBO-kit want ze verricht wonderen, ze is duur, maar ze is de investering waard."

    288

    Helichrysum italicum
  • Balsem voor de luierwissel tegen roodheid - 100 ml

    Beschermt, verzacht en herstelt

    PRANABB

    Balsem voor de luierwissel tegen roodheid BIO* PRANABB beschermt de billetjes van de baby, voorkomt roodheid, verzacht het gevoel van ongemak en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid dankzij de plantaardige oliën, de essentiële oliën, zinkoxide en maiszetmeel, met isolerende en absorberende eigenschappen. Ideaal om een optimaal comfort in alle veiligheid te garanderen. Onmisbaar in de baby-toilettas.

    17517

    Beschermt, verzacht en herstelt
  • Tea-tree - 10 ml

    Melaleuca alternifolia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Tea-tree is een essentiële olie die niets meer moet bewijzen. Deze olie wordt gebruikt in een groot aantal verzorgingsproducten (zeep, shampoo, badolie) en cosmetische producten. Daarbovenop wordt ze ook beschouwd als een vaste waarde in de medische en familiale aromatherapie. De grote vraag naar teatree heeft er voor gezorgd dat er vandaag in Australië plantages zijn die zich uitstrekken over duizenden hectaren."

    15147

    Melaleuca alternifolia