• Bio

Rozemarijn, ct cineol - 10 ml Bloeiende top

Toepassingsgebieden

Ademhaling - Sanerend

Interesse in dit product ?

Delen
Rosmarinus officinalis ct cineole
"Rozemarijn, cineolhoudend, is een kleine struik die groeit in de Noord-Afrikaanse garrigue aan het Middellandse Zeegebied. Hij heeft lineaire, taaie, groen blijvende bladeren met evenwijdige naar onder opgerolde randen. Hij heeft blauwachtige, soms witte bloemen. Cineolhoudende rozemarijn geeft een essentiële olie die erg lijkt op die van de eucalyptus radiata en ravintsara.
Daarom wordt ze gebruikt voor dezelfde indicaties en wordt ze gecombineerd met een van deze twee om een sterker synergetisch effect te bekomen."
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO AB
  • BIO UE
Dosage
1 a 2 druppels inslikken op een neutrale drager, maximum 3 druppels per dag. Aanbevolen maximale dagelijkse dosis per olië : 3 druppels – 100 mg.
Advice
Doe in een flesje van 30 ml, met een glazen druppelteller met een rubberen dopje 10 druppels CGEO Rozemarijn ct cineol + 30 ml abrikozepitolie. Gebruik dit als neusdruppels bij een verstopte neus om de neus vrij te maken en het neusslijmvlies te verzorgen.
Composition
1,8 cineole
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01).
Precautions
"Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet gebruiken ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 6 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
"
Reference

3364

EAN

5420008533648

ACL

4702408

CNK

2431344

Paraf

970263570

Nut/PL

PL 175/65

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Sanerend

  • Ravintsara - 30 ml
    • Bio

    Ravintsara - 30 ml

    Cinnamomum camphora ct cineole

    CGEO - 30 ml

    Hï-hout, afkomstig uit Madagaskar en ook Cinnamomum camphora cineolhoudend genoemd, groeit in het wild in tropische vochtige bossen en kan wel tot 15 meter hoog worden. Zijn bladeren zijn ovaal, afwisselend, taai en breed, groen blijvend en blinkend aan de bovenkant, waardoor het duidelijk is dat hij familie is van de Lauraceae. Hij bloeit van november tot januari en heeft een zeer kenmerkende bes.

    15629

    Cinnamomum camphora ct cineole
  • Echte Lavendel - 30 ml
    • Bio

    Echte Lavendel - 30 ml

    Lavandula angustifolia

    CGEO - 30 ml

    De echte of officinale lavendel is een van de pareltjes van de moderne aromatherapie. Haar perfecte veiligheid, haar uitstekende tolerantie gecombineerd met haar grote doeltreffendheid hebben zeker bijgedragen tot de prominente plaats die zij krijgt in elke aromatische apotheek die naamwaardig is. Het groot aantal aandoeningen dat met deze essentiële olie behandeld kan worden, maakt dat ze een universeel wondermiddel is.

    15627

    Lavandula angustifolia
  • Soléo

    Draadloos - Herlaadbare batterij en ingebouwde zonnecel - - - - - -

    AROMA-VERSTUIVER

    Deze draadloze SOLEO verstuiver met ingebouwde zonnecel werkt volledig autonoom en kan dankzij zijn compacte vorm en herlaadbare batterij overal mee naartoe worden genomen: buiten om in alle rust van de zomer te genieten of binnen in elke leefruimte van de woning, zelfs wanneer er geen stopcontact onmiddellijk beschikbaar is. De verstuiver werkt zonder staafjes en is erg gebruiksvriendelijk waardoor hij onmiddellijk klaar is voor gebruik: u moet enkel het flesje met etherische olie (10-30ml) erop vastschroeven. De verstuiver zal straks deel uitmaken van uw dagelijkse leven. Het zal moeiteloos een gepersonaliseerde geurbeleving in al uw leefruimtes binnen en buiten tot stand brengen, en zo voor heerlijke momenten van ontspanning of gezellig samenzijn zorgen. Recupelbijdrage inbegrepen.

    18137

    Draadloos - Herlaadbare batterij en ingebouwde zonnecel -