Italiaanse cipres - 10 ml Takje

Interesse in dit product ?

Delen
Cupressus sempervirens
Deze boom afkomstig uit Azië met grijs-bruine schors draagt zeer kleine donkergroene blaadjes en bloemen in trosjes aan het uiteinde van de twijgen. De vrucht is een eivormige kegel (4 cm) met overlappende schubben die eerst groen zijn en bruin worden na het rijpen. Deze grote, altijd groene piramidevormige bomen werden opgedragen aan Pluto, god van het dodenrijk, wat blijkt uit zijn frequent voorkomen op kerkhoven.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosage
1 a 2 druppels inslikken op een neutrale drager, 2 maal per dag.
Aanbevolen maximale dagelijkse dosis per olië : 4 druppels – 150 mg.
Advice
Frictie - Recept voor verhitte voeten en overmatig zweten :
• 5 druppels CGEO Zonneroosje + 12 druppels CGEO Groenblijvende cipres+ 25 druppels CGEO Lavandin + 5 druppels CGEO Pepermunt.
• Wrijf de voetzolen 's morgens en 's avonds in met 3 druppels van het mengsel.
Composition
α-pineen, δ 3 careen
Precautions
• Vraag raad aan een gezondheidsprofessional.
• Buiten bereik van jonge kinderen houden.
• Niet gebruiken ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl.
• De aanbevolen dosering niet overschrijden.
• Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 6 jaar.
• Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
Reference

16597

EAN

5420008533266

ACL

6249572

CNK

4226056

Nut/PL

pl175/231

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Drainage, detox en afslanken

  • 020126
    • Bio

    SLANKHEIDSAP - 250 ml

    Sinaasappelhuid - Welke eliminatie en afslanking bevordert

    BERKENSAP

    Het berkensap wordt sedert eeuwen gebruikt als ontgifter van diverse overbelastingen van het organisme. SLANKHEIDSAP (CELLUSEVE) bevat vers berkensap met knoppenextracten van berk, zwarte bes en es om de eliminatie en het afslanken te bevorderen. De knoppen van kastanjeboom helpen de circulatie te ondersteunen en de benen te verlichten.

    020126

    Sinaasappelhuid - Welke eliminatie en afslanking bevordert
  • 18428
    • Bio

    Chlorella - 150 tabletten

    Chlorella vulgaris Beijerinck - Ideaal voor veganisten en vegetariërs

    EENCELLIGE ZEEWIEREN

    Chlorella is een zoetwater alg die wordt gekweekt voor voedingsdoeleinden. Deze microalg heeft een uniek assortiment van componenten: Eiwitten (50-60%) inclusief essentiële aminozuren, Mineralen (calcium, ijzer (bio-assimileerbaar), Cu, magnesium, ...), Vitaminen (B1, B2, B6, B9, A, B12, C). Chlorella wordt sterk aanbevolen voor: - Het lichaam te ontgiften (zware metalen en gifstoffen) - Herstel, energie terug krijgen in geval van vermoeidheid of chronische ziektes - Voedingstekorten te voorkomen (in het geval van diëten voor gewichtsverlies, veganisten, vegetariërs en vegetaliërs) - De immuniteit te versterken

    18428

    Chlorella vulgaris Beijerinck - Ideaal voor veganisten en vegetariërs
  • Elimineren

    Afslanken en Draineren met bachbloesems - Ideaal als begeleiding van een afslankingsdieet (2), om de eliminatie te bevorderen(1)

    INFUSIES

    "Dankzij de subtiele synergie van 6 actieve planten, de eliminatie infusie (1), afslanking(2) en drainage(3) ondersteunt de eliminatie functies(1) . Het zal je bondgenoot zijn in begeleiding van een afslankdieet(2) : - Berk(1)(2)(3) en brandnetel(1)(2)(3) bevorderen de eliminatie, het afslanken en de drainage van het lichaam. - Venkel(1) ondersteunt de eetlust, de spijsvertering en de eliminatie. - Paardebloem(1) helpt de functie van de urinewegen in stand te houden. - Wild viooltje verbetert het spijsverteringscomfort. - Bachbloemen (Carpinus betulus, Scleranthus annuus, Bromus ramosus, Larix decidua) helpen om emotionele stoornissen en diepe blokkades te herstellen."

    BF101INF

    Afslanken en Draineren met bachbloesems - Ideaal als begeleiding van een afslankingsdieet (2), om de eliminatie te bevorderen(1)