Tijm CT thujanol - 5 ml Bloeiende top

Interesse in dit product ?

Delen
Thymus vulgaris ct thujanol
"Dit is een struikgewasachtig houtgewas dat 40 cm groot wordt. Het heeft kleine gebogen naaldjes met donkergroene randen die bedekt zijn met haar en trichomen.
De chemische polymorfie van Thymus vulgaris werd in 1963 ontdekt door Granger et al. Tussen 1971 en 1986 identificeerden Passet, Vernet, Granger et al. zes chemotypes; het gaat om geraniol, ?-terpineol, thujanol, linalol, carvacrol en thymol."
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosage
druppel inslikken op een neutrale drager, 2 maal per dag. Aanbevolen maximale dagelijkse dosis per olië : 2 druppels – 80 mg.
Advice
"Indien deze EO tijdelijk niet te verkrijgen is, denk dan aan l'CGEO Marjolein ct thujanol.

Voor koude handen en voeten: CGEO Thym ct thujanol 2 ml + Chinese kaneel 1 ml + Abrikozenpitolie 7 ml
neem 4 druppels van het mengsel 's morgens en 's avonds gedurende 3 weken."
Composition
Thujanol 4
Precautions
"Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet gebruiken ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 6 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
"
Reference

628

EAN

5420008506284

ACL

7753375

CNK

1626902

Nut/PL

PL175/68

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Urinewegen

  • Winterbonenkruid - 5 ml

    Satureja montana

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Winterbonenkruid geeft een essentiële olie die voor haar anti-infectueuze kracht zeer goed bestudeerd werd in Franse universiteiten. Ze blijft onmisbaar in de strijd tegen ziektekiemen, hoewel het regelmatig gebruik beperkt moet blijven door haar schadelijkheid voor de gevoelige huid of bij onvermengd gebruik op de huid. Deze winterharde plant met korte, dicht bebladerde takken groeit in de heuvels en in het kalkrijke laaggebergte.

    594

    Satureja montana
  • Italiaanse cipres - 10 ml

    Cupressus sempervirens

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze boom afkomstig uit Azië met grijs-bruine schors draagt zeer kleine donkergroene blaadjes en bloemen in trosjes aan het uiteinde van de twijgen. De vrucht is een eivormige kegel (4 cm) met overlappende schubben die eerst groen zijn en bruin worden na het rijpen. Deze grote, altijd groene piramidevormige bomen werden opgedragen aan Pluto, god van het dodenrijk, wat blijkt uit zijn frequent voorkomen op kerkhoven.

    16597

    Cupressus sempervirens
  • Palmarosa - 10 ml

    Cymbopogon martinii var. motia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Dit kruid afkomstig uit India heeft lange, smalle bladeren en een lineaire bloeiwijze. Met haar zeer aangename geur is dit een essentiële olie om in het achterhoofd te houden voor alle huidaandoeningen zoals mycose, littekens en eczeem. Dit is zeker een van de 10 belangrijkste essentiële oliën."

    223

    Cymbopogon martinii var. motia