Tijm CT thujanol - 5 ml Bloeiende top

Interesse in dit product ?

Delen
Thymus vulgaris ct thujanol
"Dit is een struikgewasachtig houtgewas dat 40 cm groot wordt. Het heeft kleine gebogen naaldjes met donkergroene randen die bedekt zijn met haar en trichomen.
De chemische polymorfie van Thymus vulgaris werd in 1963 ontdekt door Granger et al. Tussen 1971 en 1986 identificeerden Passet, Vernet, Granger et al. zes chemotypes; het gaat om geraniol, ?-terpineol, thujanol, linalol, carvacrol en thymol."
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosage
druppel inslikken op een neutrale drager, 2 maal per dag. Aanbevolen maximale dagelijkse dosis per olië : 2 druppels – 80 mg.
Advice
"Indien deze EO tijdelijk niet te verkrijgen is, denk dan aan l'CGEO Marjolein ct thujanol.

Voor koude handen en voeten: CGEO Thym ct thujanol 2 ml + Chinese kaneel 1 ml + Abrikozenpitolie 7 ml
neem 4 druppels van het mengsel 's morgens en 's avonds gedurende 3 weken."
Composition
Thujanol 4
Precautions
"Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet gebruiken ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 6 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
"
Reference

628

EAN

5420008506284

ACL

7753375

CNK

1626902

Nut/PL

PL175/68

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Urinewegen

  • 16112
    • Bio

    Hô-hout - 10 ml

    Cinnamomum camphora ct linalol

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Hô hout maakt deel uit de botanische familie Cinnamomum, net zoals Ravintsara bijvoorbeeld. De volledige botanische naam is Cinnamomum camphora CT linalol, wat verwarrend is want men zou denken dat het Ravintsara is maar het gaat wel over een ander chemotype. De essentiële olie van Hô-hout wordt gedistilleerd uit de schors van een boom van China, ook bekend als Shiu hout of Chinese laurier. De biochemische samentstelling van de EO van Hô Hout en Rozenhout gelijken zeer sterk op elkaar. Hô-hout EO is uitstekend werkzaam en wordt door de huid goed verdragen.

    16112

    Cinnamomum camphora ct linalol
  • Kruidnagel - 10 ml

    Eugenia caryophyllus

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "De kruidnagelboom, afkomstig uit de Molukken, groeit tot 20 meter hoog en gedijt goed op gedraineerde, tropische, maritieme bodems. Zijn bladeren staan tegenover elkaar, zijn taai en blijven groen. Zijn wit-roze bloemen zijn gegroepeerd in kleine compacte en vertakte bijschermen. "

    262

    Eugenia caryophyllus
  • Chinese kaneelboom - 30 ml

    Cinnamomum cassia

    CGEO - PREPA

    G. Capus zei over deze laurierachtige : “Er bestaan geen voorschriften van Chinese dokters zonder kaneel”.. Inderdaad, het veelzijdige ontsmettingsvermogen, het anti-infectueuze en antibacteriële breedspectrum en de krachtige werking vernietigen 98 % van de pathogene bacteriën, gram + kokken en gram - bacillen. Het is ook een krachtig tonicum voor het sympathisch zenuwstelsel, werkt algemeen stimulerend en is een afrodisiacum.

    121

    Cinnamomum cassia