• Bio

Ravintsara - 30 ml Blad

Interesse in dit product ?

Delen
Cinnamomum camphora ct cineole
Hï-hout, afkomstig uit Madagaskar en ook Cinnamomum camphora cineolhoudend genoemd, groeit in het wild in tropische vochtige bossen en kan wel tot 15 meter hoog worden. Zijn bladeren zijn ovaal, afwisselend, taai en breed, groen blijvend en blinkend aan de bovenkant, waardoor het duidelijk is dat hij familie is van de Lauraceae. Hij bloeit van november tot januari en heeft een zeer kenmerkende bes.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO AB
  • BIO UE
Composition
Sabineen, 1,8 cineole, α-terpineol
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01).
Reference

15629

EAN

5420008528125

ACL

6216535

CNK

3955689

Nut/PL

PL175/37

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Sanerend

  • Lavandin super - 10 ml

    Lavandula intermedia clone super

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    De kruising van echte lavendel en spijklavendel geeft lavandin (kloon) die rijker is aan essentiële oliën met botanische en farmaceutische kenmerken dicht bij die van beide ouders.

    15152

    Lavandula intermedia clone super
  • Niaouli - 10 ml

    Melaleuca quinquenervia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Niaouli produceert een zeer doeltreffende en goed verdragen essentiële olie die vroeger gomenol genoemd werd. Zoals echte lavendel wordt zij als een wondermiddel beschouwd door de vele indicaties waarvoor ze gebruikt wordt. De vele resultaten bekomen door het gebruik van deze olie maken dat ze kan ingedeeld worden in de top 10 van de essentiële oliën die door de ingelichte consument gebruikt worden.

    15156

    Melaleuca quinquenervia
  • Grove den - 10 ml

    Pinus sylvestris

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    De grove den geeft een essentiële olie die reeds lang gekend is door onze grootmoeders voor haar verzachtende werking op de bronchiën bij inademing van deze essentiële olie uit het Scandinavisch klimaat. Hij houdt van het gebergte, zand- of kiezelgrond en heeft een paars-grijze schors, stevige naaldvormige bladeren, gele mannelijke bloemen en rode vrouwelijke bloemen en als vrucht een eivormige kegel die eerst groen is en daarna bruin.

    530

    Pinus sylvestris