Lavandin super - 10 ml Bloeiende top

Interesse in dit product ?

Delen
Lavandula intermedia clone super
De kruising van echte lavendel en spijklavendel geeft lavandin (kloon) die rijker is aan essentiële oliën met botanische en farmaceutische kenmerken dicht bij die van beide ouders.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosage
Meng 60 druppels essentiële olie met 50 ml jojoba plantaardige olie. Breng dit uitzonderlijk mengsel met een subtiele en natuurlijke geur, lokaal aan op de betreffende zones. Vermijd hierbij de slijmvliezen en de oogomtrek.
Advice
Voor dagelijks gebruik, het atmosferisch verstuiven van deze essentiële olie met behulp van een elektrische spuitbus geeft een gevoel van welbehagen en ontspanning, wat de communicatie tussen gestreste personen bevordert. Verstuif in een kamer gedurende 30 minuten voor het slapengaan, u zal genieten van een rustige, vredige en verkwikkende slaap.
Composition
Linalol, linalyl acetaat, kamfer
Precautions
Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken op een beschadigde huid. Niet gebruiken in geval van allergie aan één van de bestanddelen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 7 jaar. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Uitwendig gebruik.
Reference

15152

EAN

5420008526244

CNK

1626688

Nut/PL

2860482

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • 19534
    • Bio

    Italiaanse strobloem - 150 ml

    Helichrysum italicum - Distillatie van verse planten

    HYDROLATEN

    Als huidverzorging : de hydrolaat van Italiaanse Strobloem is een bloedsomlooptonicum en helpt de microcirculatie van de huid te ondersteunen bij blauwe plekken en builen. Goed om donkere kringen rond de ogen te verminderen en roodheid te verzachten bij een reactieve en gevoelige huid of een vlekkerige huid. Ook ideaal in een natuurlijk huidverzorgingsritueel om de jeugdigheid van de huid te behouden. Krachtige en kruidige geur. Zonder bewaarmiddelen - Alcohol-vrij -Onverdund.

    19534

    Helichrysum italicum - Distillatie van verse planten
  • 18159
    • Bio

    Hydrolaat Tea Tree - 150 ml

    Melaleuca alternifolia - Distillatie van verse planten

    HYDROLATEN

    De hydrolaat van Tea tree is gunstig : Bij huidverzorging: zuiverend, het hydrolaat reinigt beschadigde huiden op een zachte en pijnloze manier. Ook zeer geschikt om vette, onzuivere huiden te verzorgen, door het verwijderen van overtollige talg die acne en mee-eters veroorzaakt. Draagt bij tot de beperkging van risico op huidinfecties. Bij haarverzorging: bij hoofdroos,het is ideaal in combinatie met antiroos-behandelingen. Zonder bewaarmiddelen - Alcohol-vrij - Onverdund.

    18159

    Melaleuca alternifolia - Distillatie van verse planten
  • 040015
    • Bio

    SMEERWORTEL Lippenbalsem - 10 ml

    Herstellend & Hydraterend - Beschadigde, gebarsten, droge lippen

    ANDERE

    De LIPPENBALSEM Gewone Smeerwortel concentreert alle erkende krachten van deze plant. Deze lippenbalsem bevordert met zijn biologische en natuurlijke formule de genezing en de hydratatie van uw beschadigde lippen.

    040015

    Herstellend & Hydraterend - Beschadigde, gebarsten, droge lippen