• Bio

Ravintsara - 30 ml Blad

Interesse in dit product ?

Delen
Cinnamomum camphora ct cineole
Hï-hout, afkomstig uit Madagaskar en ook Cinnamomum camphora cineolhoudend genoemd, groeit in het wild in tropische vochtige bossen en kan wel tot 15 meter hoog worden. Zijn bladeren zijn ovaal, afwisselend, taai en breed, groen blijvend en blinkend aan de bovenkant, waardoor het duidelijk is dat hij familie is van de Lauraceae. Hij bloeit van november tot januari en heeft een zeer kenmerkende bes.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO AB
  • BIO UE
Composition
Sabineen, 1,8 cineole, α-terpineol
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01).
Reference

15629

EAN

5420008528125

ACL

6216535

CNK

3955689

Nut/PL

PL175/37

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Sanerend

  • Colloïdaal Zilver 20 ppm natuurlijk spray - 100 ml

    Natuurlijk afweersysteem - Colloïdaal zilver is de natuurlijke oplossing met een breed werkingsspectrum.

    COLLOIDAAL ZILVER

    Colloidaal Zilver is reeds gekend vanaf de Oudheid omwille van zijn opmerkelijke eigenschappen. Vandaag de dag wordt het, dankzij zijn breed werkingsspectrum, geprezen als natuurlijke oplossing meerbepaald voor het behoud van een gezonde opperhuid. Vervaardigd in ons laboratorium via ionisatie, een volkomen natuurlijk procedé dat ook in de natuur bestaat, voor een optimale biobeschikbaarheid, een snelle opname en een versterkte werking zonder bijwerkingen.

    BF041070

    Natuurlijk afweersysteem - Colloïdaal zilver is de natuurlijke oplossing met een breed werkingsspectrum.
    Niet op voorraad
  • 6808
    • Bio

    Mandarijn - 10 ml

    Citrus reticulata

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Deze kleine boom met groen blijvende en blinkende blaadjes heeft geparfumeerde witte bloesems en een oranje vrucht. De mandarijn, afkomstig uit China, dankt haar naam aan de Chinese mandarijnen die volgens de traditie deze vrucht als een cadeau ontvingen. De mandarijn geeft een veel gebruikte essence met een relaxerende en kalmerende werking en een altijd gewaardeerde geur die ervoor zorgen dat ze een van de belangrijkste aromatische antistressproducten is."

    6808

    Citrus reticulata
  • 14746
    • Bio

    Meditatie - 30 ml

    Wierook en Narduskruid - Tussen hemel en aarde

    LES DIFFUSABLES

    De ontmoeting tussen de spirituele bitterheid van narduskruid en de frisheid van de citrusvruchten vervolledigd met kruidige en mysterieuze geurnoten. De diepgaande en heilige geuren van Narduskruid en Wierook , reeds gebruikt in de Oudheid, helpen om te ontspannen en stress achter je te laten. Ze bevorderen meditatie en helpen bij je persoonlijke zoektocht naar de waarheid binnen jezelf.

    14746

    Wierook en Narduskruid - Tussen hemel en aarde