OMEGA 3 - Forte - 60 capsules

Interesse in dit product ?

Delen
Capsules met essentiële vetzuren +Q10 - Natuurlijke Mandarijn smaak
Visolie (EPA/DHA) draagt bij aan een goede cardiovasculaire werking; een goede werking van de hersenen, van het geheugen, een goede concentratie en een goed zicht.

Capsules rijk aan essentiële vetzuren omega3 EPA en DHA. De gunstige effecten worden verkregen door het dagelijks innemen van 250 mg DHA en EPA (2 capsules per dag).
Labels
  • Vanaf 12 jaar
  • Zwangerschap OK
Dosage
• Vanaf 12 jaar: 1 capsule ‘s ochtends en ‘s avonds gedurende 1 maand.
• Volwassenene en ouderen: 1 capsule ‘s ochtends en ‘s avonds gedurende 2 maanden.

Zo nodig herhalen.
Composition
Visolie (480mg EPA ; 360mg DHA) ; Gelatin ; Glycerin; Emulgator: Sunflower lecithin (Zonnebloemlecithine) ; Rosa rubiginosa (Muskusroos) ; Eau; Citrus reticulata (Mandarijn); Ubiquinone 30 mg (coenzym Q10) ;Emulgator: Cera alba (Bijenwas) ; Kleurstof : ijzeroxide; Antioxidant : extract rijk aan tocoferol; Foliumzuur 0,4mg.
Precautions
• Buiten bereik van jonge kinderen houden.
• Droog bewaren, beschermen tegen licht en warmte.
• Kan een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.
• De aanbevolen dosering niet overschrijden.
• Niet gebruiken bij kinderen onder 12 jaar.
• Vraag raad aan een gezondheidsprofessional.
Reference

18429

EAN

5420008542589

ACL

6277340

CNK

4274171

Nut/PL

PL175/127

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Slaap en ontspanning

  • Yuzu - 5 ml

    Citrus junos

    CGEO - ANDERE

    "Zoals alle planten behorend tot de Rutaceae familie, zijn het kleine bomen met groenblijvende glanzende bladeren met een uitgesproken groene kleur; de witte bloemen zorgen voor een verrukkelijk parfum. De geel-oranje gekleurde schil geeft na distillatie een essentiële olie met een schitterende geur door zijn diepte en complexiteit. Men kan er tezelfdertijd de geur van Neroli, mandarijn en pomerans blad in ruiken. Een echt positieve boodschap die zorgt voor een goed humeur!"

    12215

    Citrus junos
  • CALMIGEM GUMMIES - 60 gummies

    Stress, angst

    COMPLEXEN VAN GEMMOTHERAPIE

    Eenvoudig, goed en praktisch! Deze innovatieve ALCOHOLVRIJE gommen zijn ideaal voor het hele gezin, ook voor kinderen en zwangere vrouwen. Een emotionele schok? Een belangrijke gebeurtenis waardoor u zich gestrest voelt? Onze CALMIGEM-gommen zijn bijzonder geschikt voor stress of angst. Ze werken door de synergetische combinatie van knoppen van de vijgenboom, de zwarte bes en de linde doeltreffend in op angst, helpen de schadelijke effecten van stress te neutraliseren en de emoties te reguleren.

    050114

    Stress, angst
  • Neroli - 2 ml

    Citrus aurantium ssp amara

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze kleine boom die oorspronkelijk uit China en India afkomstig is, wordt in alle streken met een Middellands Zeeklimaat gekweekt. De bijzonderheid van de pomerans is dat hij verschillende aromatische extracten biedt naargelang het gedistilleerde of geperste bestanddeel. Zo leveren de bloemen met het uitzonderlijke parfum de neroli, de bladeren leveren de pomerans en de koud uitgeperste schil van de vruchten levert de essence van pomerans.

    7551

    Citrus aurantium ssp amara