Neroli - 2 ml Bloem

Interesse in dit product ?

Delen
Citrus aurantium ssp amara
Deze kleine boom die oorspronkelijk uit China en India afkomstig is, wordt in alle streken met een Middellands Zeeklimaat gekweekt.
De bijzonderheid van de pomerans is dat hij verschillende aromatische extracten biedt naargelang het gedistilleerde of geperste bestanddeel.
Zo leveren de bloemen met het uitzonderlijke parfum de neroli, de bladeren leveren de pomerans en de koud uitgeperste schil van de vruchten levert de essence van pomerans.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosage
1 a 2 druppels inslikken op een neutrale drager, maximum 4 druppels per dag (150mg).
Advice
Deze essentiële olie is een parfum op zich, samengesteld uit één enkele geur (een 'soliflore' genoemd). Doe 5 druppels CGEO Neroli in 5 ml Macadamia PO of Abrikozenpitolie en gebruik deze olie als parfum door enkele druppels aan te brengen in de nek, op de polsen of achter de oren.
Composition
Linalol, trans nerolidol
Precautions
Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 6 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
Reference

7551

EAN

5420008508905

CNK

2733277

Nut/PL

PL 175/128

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • 7377
    • Bio

    Citroen litsea - 10 ml

    Litsea citrata

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze altijd groene boom, afkomstig uit de tropische streken van Azië, heeft enkelvoudige, volle, afwisselende bladeren; de bloesems geven vruchten met een dunne schil en een vlezig vruchtvlees, waaruit de essentiële olie wordt gehaald die een warme en exotische aangename citroenachtige geur heeft.

    7377

    Litsea citrata
  • 84
    • Bio

    Wierook - 5 ml

    Boswellia carteri

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    De beste kwaliteit van deze historische beladen essentiële olie vindt men in Jemen, het land van de Koningin van Sheba. Wierook werd en wordt gebruikt voor de fumigatie bij vele rituele ceremoniën, de aromatherapeut gebruikt wierook voor zijn genezende en schimmeldodende kwaliteiten en voor het bevorderen van de meditatie. Let wel, wierook (incense in het Engels) wordt vandaag fout gebruikt voor een groot aantal geurproducten.

    84

    Boswellia carteri
  • Gel blauwe plekken en builen - 15 ml

    Verzachtend bij vallen en stoten

    PRANABB

    Deze gel « Blauwe plekken en Builen » Pranabb is een verzachtende gel op basis van 100% biologische* essentiële oliën van Italiaanse strobloem, kurkuma en akkermunt voor een fris effect. En verrijkt met 100% biologische* Arnica en Calophyllum plantaardige oliën, gekend voor hun verzachtende en huidweefselherstellende eigenschappen. In miniformaat, steeds bij de hand, is de PranaBB gel « Blauwe plekken en Builen » een kostbare bondgenoot voor de baby die dag na dag zijn wereld en de hindernissen ontdekt.

    17514

    Verzachtend bij vallen en stoten