Yuzu - 5 ml Vrucht

Interesse in dit product ?

Delen
Citrus junos
"Zoals alle planten behorend tot de Rutaceae familie, zijn het kleine bomen met groenblijvende glanzende bladeren met een uitgesproken groene kleur; de witte bloemen zorgen voor een verrukkelijk parfum.
De geel-oranje gekleurde schil geeft na distillatie een essentiële olie met een schitterende geur door zijn diepte en complexiteit. Men kan er tezelfdertijd de geur van Neroli, mandarijn en pomerans blad in ruiken. Een echt positieve boodschap die zorgt voor een goed humeur!"
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosage
Massage: verdun enkele druppels is een plantaardige olie en breng lokaal aan.
Advice
6 druppels Yuzu essentiële olie in een dosis neutrale badolie zal zorgen voor een moment van rust en sereniteit. Een ware bron van weldaad in een harde wereld vol stress.
Composition
Limoneen
Precautions
Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet onverdund aanbrengen op de huid. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Zie bijsluiter.
Reference

12215

EAN

5420008518591

ACL

5420008518591

CNK

3260270

Andere producten in dit toepassingsgebied Slaap en ontspanning

  • OMEGA 3 - Forte - 60 capsules

    Capsules met essentiële vetzuren +Q10 - Natuurlijke Mandarijn smaak

    PRANACAPS

    Visolie (EPA/DHA) draagt bij aan een goede cardiovasculaire werking; een goede werking van de hersenen, van het geheugen, een goede concentratie en een goed zicht. Capsules rijk aan essentiële vetzuren omega3 EPA en DHA. De gunstige effecten worden verkregen door het dagelijks innemen van 250 mg DHA en EPA (2 capsules per dag).

    18429

    Capsules met essentiële vetzuren +Q10 - Natuurlijke Mandarijn smaak
  • Ylang-ylang extra - 5 ml

    Cananga odorata

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Deze tropische boom, afkomstig uit Azië, heeft blinkende en persisterende blaadjes en kan in het wild 20 meter hoog worden. De volwassen gele bloemen geven de beste essentiële olie. Ylang Ylang geeft een essentiële olie waarvan de geur door iedereen geapprecieerd wordt voor haar warme, bloemige, exotische, volle en vrouwelijke toetsen. Geen wonder dat deze essentiële olie enkel door ze te ruiken het menselijk gedrag kan veranderen."

    91

    Cananga odorata
    Niet op voorraad
  • 050292
    • Bio

    ENERGEM - Spray

    Geestelijke en lichamelijk energie complex - Geestelijke en lichamelijk energie

    COMPLEXEN VAN GEMMOTHERAPIE

    De werkdruk, het uitvoeren van de dagdagelijkse taken zorgen voor druk en stress. Aanhoudende stress zorgt ervoor dat lichaam en geest niet de kans krijgen om te herstellen en dit kan leiden tot ernstige gevolgen. ENERGEM is te gebruiken om meer geestelijke energie te geven dankzij meidoorn, lavendel en valeriaan. Bevat wilde lijsterbes met een positieve invloed op de energie. Dit complex helpt bij het in evenwicht brengen en stabiliseren van de mentale, lichamelijke en emotionele toestand in geval van gebrek aan geestelijke en lichamelijke energie.

    050292

    Geestelijke en lichamelijk energie complex - Geestelijke en lichamelijk energie