• Bio

Neroli - 5 ml Bloem

Interesse in dit product ?

Delen
Citrus aurantium ssp amara
Deze kleine boom die oorspronkelijk uit China en India afkomstig is, wordt in alle streken met een Middellands Zeeklimaat gekweekt.
De bijzonderheid van de pomerans is dat hij verschillende aromatische extracten biedt naargelang het gedistilleerde of geperste bestanddeel.
Zo leveren de bloemen met het uitzonderlijke parfum de neroli, de bladeren leveren de pomerans en de koud uitgeperste schil van de vruchten levert de essence van pomerans.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO AB
  • BIO UE
Dosage
1 a 2 druppels inslikken op een neutrale drager, maximum 4 druppels per dag (150mg).
Advice
Deze essentiële olie is een parfum op zich, samengesteld uit één enkele geur (een 'soliflore' genoemd). Doe 5 druppels CGEO Neroli in 5 ml Macadamia PO of Abrikozenpitolie en gebruik deze olie als parfum door enkele druppels aan te brengen in de nek, op de polsen of achter de oren.
Composition
Linalol, trans nerolidol
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01).
Precautions
Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 6 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
Reference

331

EAN

5420008501432

CNK

2798155

Nut/PL

PL 175/128

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Jojoba - 50 ml
    • Bio

    Jojoba - 50 ml

    Simmondsia chinensis - Eerste koude persing van Jojobazaden

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Het goud van de Inca’s ! Een vloeibare plantaardige was die erg verwant is aan de huid en die geschikt is voor alle cosmetische en anti-verouderingsbehandelingen, zelfs op een vette huid. Trekt heel goed in en zorgt voor een zijdezachte huid. Jojoba was de bondgenoot van de Inca-traditie. De volkeren van Centraal- en Zuid-Amerika gebruikten ze om zich tegen de zon te beschermen of om er zich op voor te bereiden. Vandaag vinden we jojoba terug in vele cosmetische bereidingen die de talgafscheidingen regelen of die fijne, droge of breekbare haren mooier maken.

    12116

    Simmondsia chinensis - Eerste koude persing van Jojobazaden
  • 19469
    • Bio

    ESSENTIËLE SYNERGIE - 30 ml

    Sereniteit - Evenwicht - 100% biologische* - essentiële oliën

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    PRANA, betekent de adem van het leven, de vitale adem. ADEMHALING,INADEMEN EN UITADEMEN is leven, de essentiële energie... Een unieke multifunctionele synergie met biologische essentiële oliën is het resultaat van 30 jaar aromatherapie expertise. De Essentiële Synergie is een verzorging voor de geest en huid die verzachtend, rustgevend is en zorgt voor evenwicht. Verre van beperkt tot het toevoegen van hun effecten, vullen de essentiële oliën met sensuele, energieke en diepe noten elkaar aan om een terugkeer naar evenwicht en sereniteit te bieden. Gebruik de Essentiële Synergie op je lichaam, je haar of in olfactotherapie.

    19469

    Sereniteit - Evenwicht - 100% biologische*
    essentiële oliën
  • Macadamia - 50 ml
    • Bio

    Macadamia - 50 ml

    Macadamia integrifolia - Eerste koude persing van Macadamianoten

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Eenvoud en doeltreffendheid ! Lijkt erg op zoete amandel wat de eigenschappen betreft, maar ruikt lekkerder en dringt sneller door. Deze olie is dan ook geschikt voor alles binnen de cosmetica. Ze hydrateert de huid, het haar en de nagels buitengewoon goed. Deze olie is erg geliefd door massagetherapeuten omdat de textuur en geur voor een bijzonder aangename massage zorgen. Sommige liefhebbers ontschminken zich met wat macadamiaolie op een vochtig en uitgewrongen sponsje, zo zacht is ze. Een aantal druppels op een ijsje of een boterham ter vervanging van boter doen kinderen met een glimlach van nieuwe dingen proeven.

    6690

    Macadamia integrifolia - Eerste koude persing van Macadamianoten