• Bio

Rozenhout - 10 ml Blad

Interesse in dit product ?

Delen
Aniba rosaeodora ssp amazonica
Rozenhout behoort, zoals bijvoorbeeld Ravintsara, tot de  familie van de Lauraceae. De volledige botanische naam is Aniba rosaeodora ssp amazonica.

De essentiële olie van Rozenhout wordt verkregen door distillatie van de bebladerde takjes uitsluitend afkomstig van ecologisch verantwoorde plantages van deze bedreigde plantensoort.

Hô-hout, tweeling van Rozenhout, vertoont een zeer goede moleculaire doeltreffendheid en huidtolerantie maar de geur en de werking op energetisch niveau is niet zo subtiel als Rozenhout.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosage
Massage: verdun enkele druppels is een plantaardige olie en breng lokaal aan.
Advice
Dagelijks gebruik: 1 druppel Rozenhout CGEO + 1 druppel Roos CGEO in een dosis dagcrème zal rimpelvorming voorkomen en het herstel van huidweefsel bevorderen.
Composition
Aniba rosaeodora ssp amazonica* (100%)
Linalol
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
• Kan een allergische huidreactie veroorzaken.
• Buiten het bereik van kinderen houden.
• Niet onverdund aanbrengen op de huid.
• Niet innemen.
• Niet onverdund aanbrengen op de huid.
• Niet innemen.
• BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen.
• Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
Reference

12213

EAN

5420008518584

ACL

5420008518584

CNK

3260288

Nut/PL

pc005409624

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Hazelnoot - 50 ml
    • Bio

    Hazelnoot - 50 ml

    Corylus avellana - Eerste koude persing van de vruchten van de hazelaar

    PLANTAARDIGE OLIËN

    De Multitasker! Dé neutrale olie die makkelijk is in gebruik. Haar zachtheid gaat hand in hand met haar eenvoud om heel de familie blij te maken. Dringt snel in, zorgt voor een zijdezachte huid en ruikt heerlijk naar herfstvruchten. Ze wordt gebruikt als basis voor aromatherapeutische bereidingen of voor het versterken van de doffe huid of huid met problemen. Tijdens een massage verwarmt ze het lichaam en verspreidt ze snel en goed de eventuele essentiële oliën van een samenstelling. In de keuken komt de heerlijke hazelnotensmaak ook van pas in sommige desserts of gerechten binnen het kader van een dieet.

    12117

    Corylus avellana - Eerste koude persing van de vruchten van de hazelaar
  • Calophyllum - 50 ml
    • Bio

    Calophyllum - 50 ml

    Calophyllum inophyllum - Eerste koude persing van de noten van de Calophyllum

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Een echt medicijnenkistje alleen voor haar! De ietwat dikke textuur, de groenige kleur en de sterke currygeur doen ons niet terugdeinzen. Het is de olie bij uitstek voor de bloedsomloop en het helen van wonden! Op Madagaskar of de andere eilanden waar ze geproduceerd wordt, wordt ze met één woord beschreven: Regenereren ! Callophyllumolie komt als geroepen bij zware benen, spataders of lymfdrainage. Ze staat ervoor bekend dat ze tegelijkertijd de bloedsomloop verbetert en opnieuw op gang brengt. In een cosmetische bereiding is ze ook een geduchte vijand van striemen als ze met een massage op het lichaam wordt aangebracht. Die striemen zetten zich maar beter schrap...

    6732

    Calophyllum inophyllum - Eerste koude persing van de noten van de Calophyllum
  • Zonneroosje - 5 ml

    Cistus ladaniferus

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Het is een struik met mooie witte bloemen, een roze of paars hartje en met groen-grijze blaadjes met een blinkende bovenkant en een matte, wat plakkerige onderkant. Deze essentiële olie toont het belang aan van een op hoog niveau gevoerd wetenschappelijk onderzoek naar haar mogelijke werking tegen de steeds meer opkomende auto-immune aandoeningen.

    4629

    Cistus ladaniferus