Kruidnagel - 10 ml Kruidnagel

Toepassingsgebieden

Natuurlijk afweersysteem - Urinewegen

Interesse in dit product ?

Delen
Eugenia caryophyllus
"De kruidnagelboom, afkomstig uit de Molukken, groeit tot 20 meter hoog en gedijt goed op gedraineerde, tropische, maritieme bodems. Zijn bladeren staan tegenover elkaar, zijn taai en blijven groen. Zijn wit-roze bloemen zijn gegroepeerd in kleine compacte en vertakte bijschermen.
"
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosage
1 a 2 druppels inslikken op een neutrale drager, maximum 3 druppels per dag. Aanbevolen maximale dagelijkse dosis per olië : 3 druppels – 125 mg. Niet gebruiken meer dan 14 dagen
Advice
"Pijnlijk tandvlees bij tanddoorbraak?
Snelle verlichting van de pijn met volgende synergie: 2 druppels CGEO kruidnagel + 2 druppels CGEO Roomse kamille in 10 ml Hazelnootolie.
Breng 2 druppels van dit mengsel heel voorzichtig aan en masseer het tandvlees van de baby naargelang nodig. De pijn zal snel vervagen."
Composition
Eugenol, eugenyl acetaat
Precautions
Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet gebruiken ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 6 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
Reference

262

EAN

5420008502620

ACL

7752996

CNK

1626456

Nut/PL

PL175/53

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Urinewegen

  • Palmarosa - 10 ml

    Cymbopogon martinii var. motia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Dit kruid afkomstig uit India heeft lange, smalle bladeren en een lineaire bloeiwijze. Met haar zeer aangename geur is dit een essentiële olie om in het achterhoofd te houden voor alle huidaandoeningen zoals mycose, littekens en eczeem. Dit is zeker een van de 10 belangrijkste essentiële oliën."

    223

    Cymbopogon martinii var. motia
  • 15150
    • Bio

    Tea-tree - 10 ml

    Melaleuca alternifolia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Tea-tree is een essentiële olie die niets meer moet bewijzen. Deze olie wordt gebruikt in een groot aantal verzorgingsproducten (zeep, shampoo, badolie) en cosmetische producten. Daarbovenop wordt ze ook beschouwd als een vaste waarde in de medische en familiale aromatherapie. De grote vraag naar teatree heeft er voor gezorgd dat er vandaag in Australië plantages zijn die zich uitstrekken over duizenden hectaren."

    15150

    Melaleuca alternifolia
  • Winterbonenkruid - 5 ml

    Satureja montana

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Winterbonenkruid geeft een essentiële olie die voor haar anti-infectueuze kracht zeer goed bestudeerd werd in Franse universiteiten. Ze blijft onmisbaar in de strijd tegen ziektekiemen, hoewel het regelmatig gebruik beperkt moet blijven door haar schadelijkheid voor de gevoelige huid of bij onvermengd gebruik op de huid. Deze winterharde plant met korte, dicht bebladerde takken groeit in de heuvels en in het kalkrijke laaggebergte.

    594

    Satureja montana