• Bio

Abrikozenpit - 50 ml

Toepassingsgebieden

Schoonheidsverzorging

Interesse in dit product ?

Delen
Prunus armeniaca - Eerste koude persing
De beste vriendin, met vitaminen !

Een van de zachtste en meest polyvalente oliën! Ze is geschikt voor cosmetisch gebruik en garandeert een zachte huid en een stralende teint. Ze is goed voor iedereen, zelfs voor baby’s of reactieve personen.

Haar neutrale geur, gebruiksvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding en generische eigenschappen maken van haar een erg goede basis voor bereidingen met plantaardige oliën.

Ze gaat met het gezin mee op vakantie om de huid voor te bereiden op de zon, maar ook gewoon voor de dagelijkse verzorging in de badkamer of na het strand.
Labels
  • BIO AB
  • BIO UE
Dosage
10 g (1 eetlepel) per dag.
Advice
• Geschikt voor huidmassage met of zonder essentiële oliën.
• Voedt en herstelt de huid. Verzacht de huid zonder vetgevoel.

Tips & advies :
• Melkkorstjes: Wrijf elk korstje met behulp van een wattenstaafje of een kleine spons overvloedig in met abrikozenpit PO. Laat gedurende 30 minuten inwerken alvorens voorzichtig met de vingertoppen elke korst los te maken. Gebruik hierbij niet uw nagels en krab er niet aan.
Composition
Plantaardige olie: Prunus armeniaca *, Antioxidant: extract rijk aan tocoferol.
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01).
Precautions
• Beschermen tegen licht en warmte.
• Droog bewaren.
• Ten minste houdbaar tot 3 maanden na opening.
Reference

12118

EAN

5420008518355

ACL

8176193

CNK

3246576

Nut/PL

175/110

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Rozenhout - 10 ml
    • Bio

    Rozenhout - 10 ml

    Aniba rosaeodora ssp amazonica

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Rozenhout behoort, zoals bijvoorbeeld Ravintsara, tot de  familie van de Lauraceae. De volledige botanische naam is Aniba rosaeodora ssp amazonica. De essentiële olie van Rozenhout wordt verkregen door distillatie van de bebladerde takjes uitsluitend afkomstig van ecologisch verantwoorde plantages van deze bedreigde plantensoort. Hô-hout, tweeling van Rozenhout, vertoont een zeer goede moleculaire doeltreffendheid en huidtolerantie maar de geur en de werking op energetisch niveau is niet zo subtiel als Rozenhout.

    12213

    Aniba rosaeodora ssp amazonica
  • Smeerwortel intense balsem 30ml - 30 ml

    Barstjes, kloofjes, sterk beschadigde zones

    ANDERE

    De INTENSE BALSEM Gewone smeerwortel concentreert alle erkende krachten van deze plant. Deze herstellende en beschermende balsem is speciaal samengesteld voor een sterk beschadigde en verzwakte huid. Hij helpt door de synergetische werking van smeerwortelmaceraat in combinatie met propolis de huid zichtbaar te herstellen bij zeer plaatselijke barstjes of kloofjes. Zijn zalfachtige textuur laat een beschermende film achter op de huid en dringt snel in voor een diepe werking en een langdurig comfortabel gevoel.

    040113

    Barstjes, kloofjes, sterk beschadigde zones
  • 13408
    • Bio

    Stop puistjes - 5 ml

    Huid met puistjes en zwarte puntjes

    AROMADERM

    Handig: met een nauwkeurige applicator. AROMADERM STOP PUISTJES is specifiek aangepast aan een vette huid en wordt rechtstreeks op de puistjes en zwarte puntjes (comedonen) aangebracht. Dankzij de doelgerichte formule met 100% biologische essentiële oliën en plantaardige oliën zal het serum de gelokaliseerde imperfecties van de vette huid verwijderen, roodheid en gevoeligheid kalmeren en voor het behoud van een goede huidflora zorgen. Door het natuurlijk herstellend vermogen van de huid te ondersteunen zal de huid er opnieuw zuiver uitzien.

    13408

    Huid met puistjes en zwarte puntjes