• Bio

Damascener roos - 2 ml Bloem

Toepassingsgebieden

Schoonheidsverzorging

Interesse in dit product ?

Delen
Rosa damascena
De Damascusroos is het resultaat van een kruising tussen Rosa gallica en Rosa centifolia. Ze werd in Europa binnengebracht door de kruisvaarders en haar essence heeft een reputatie als wereldwijd gekende remedie.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO (Eco)
Dosage
Meng 1 druppel essentiële olie met 50 ml jojoba plantaardige olie. Breng dit uitzonderlijk mengsel met een subtiele en natuurlijke geur, lokaal aan op de betreffende zones. Vermijd hierbij de slijmvliezen en de oogomtrek.
Advice
"Stervensbegeleiding :1 druppel CGEO Damascusroos + 9 druppels Abrikozenpitolie.
breng 1 druppel aan tussen de neus en de bovenlip.
2 keer per dag te herhalen.
Masseer ook in tegenwijzerszin 3 druppels op de linkerhandpalm."
Composition
Nerol, geraniol, citronnellol
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken op een beschadigde huid. Niet gebruiken in geval van allergie aan één van de bestanddelen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 7 jaar. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Uitwendig gebruik.
Reference

15186

EAN

5420008526411

ACL

6114892

CNK

3763216

Nut/PL

2860511

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Zoete amandel - 50 ml
    • Bio

    Zoete amandel - 50 ml

    Prunus amygdalus - Eerste koude persing van de amandelen, vruchten van de amandelboom

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Gepersonifieerde zoetheid! De zoete amandel is de verzachtende en beschermende olie bij uitstek en is ideaal voor de verzorging van het lichaam en een droge huid. Ze is geliefd bij zowel moeders als baby’s voor cosmetica, verzorging en voor het verwijderen van make-up. Ze leent zich perfect als basis voor aromatherapeutische mengsels voor lichaamsverzorging dankzij haar erg interessante prijs-kwaliteitverhouding en het optimale comfort bij het aanbrengen. Massages, aromatische massages, schoonheidsverzorging... met zoete amandel is alles mogelijk. Mensen die allergisch zijn voor amandelen moeten deze olie echter uit voorzorg vermijden.

    12114

    Prunus amygdalus - Eerste koude persing van de amandelen, vruchten van de amandelboom
  • 15159
    • Bio

    Niaouli - 10 ml

    Melaleuca quinquenervia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Niaouli produceert een zeer doeltreffende en goed verdragen essentiële olie die vroeger gomenol genoemd werd. Zoals echte lavendel wordt zij als een wondermiddel beschouwd door de vele indicaties waarvoor ze gebruikt wordt. De vele resultaten bekomen door het gebruik van deze olie maken dat ze kan ingedeeld worden in de top 10 van de essentiële oliën die door de ingelichte consument gebruikt worden.

    15159

    Melaleuca quinquenervia
  • 15336
    • Bio

    Capsules - Vrouwelijk welzijn - 30 capsules

    Natuurlijke doeltreffendheid - Bevat teunisbloemolie voor menstrueel evenwicht en voor het behoud van een gezonde en mooie huid

    AROMAFEMINA

    Capsules met plantaardige olie van teunisbloem voor de vrouw Een dagelijks voedingssupplement rijk aan linolzuur en gamma-linoleenzuur • Regeling van het vrouwelijk evenwicht • De huid te voeden van binnenuit: Soepelheid en elasticiteit • Mijn capsule 'welzijn' voor elke dag

    15336

    Natuurlijke doeltreffendheid - Bevat teunisbloemolie voor menstrueel evenwicht en voor het behoud van een gezonde en mooie huid