• Bio

Lavandin super - 10 ml Bloeiende top

Interesse in dit product ?

Delen
Lavandula intermedia clone super
De kruising van echte lavendel en spijklavendel geeft lavandin (kloon) die rijker is aan essentiële oliën met botanische en farmaceutische kenmerken dicht bij die van beide ouders.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO (Eco)
Dosage
Meng 60 druppels essentiële olie met 50 ml jojoba plantaardige olie. Breng dit uitzonderlijk mengsel met een subtiele en natuurlijke geur, lokaal aan op de betreffende zones. Vermijd hierbij de slijmvliezen en de oogomtrek.
Advice
Voor dagelijks gebruik, het atmosferisch verstuiven van deze essentiële olie met behulp van een elektrische spuitbus geeft een gevoel van welbehagen en ontspanning, wat de communicatie tussen gestreste personen bevordert. Verstuif in een kamer gedurende 30 minuten voor het slapengaan, u zal genieten van een rustige, vredige en verkwikkende slaap.
Composition
Linalol, linalyl acetaat
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken op een beschadigde huid. Niet gebruiken in geval van allergie aan één van de bestanddelen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 7 jaar. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Uitwendig gebruik.
Reference

15154

EAN

5420008526268

CNK

2844876

Nut/PL

2860474

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • 16112
    • Bio

    Hô-hout - 10 ml

    Cinnamomum camphora ct linalol

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Hô hout maakt deel uit de botanische familie Cinnamomum, net zoals Ravintsara bijvoorbeeld. De volledige botanische naam is Cinnamomum camphora CT linalol, wat verwarrend is want men zou denken dat het Ravintsara is maar het gaat wel over een ander chemotype. De essentiële olie van Hô-hout wordt gedistilleerd uit de schors van een boom van China, ook bekend als Shiu hout of Chinese laurier. De biochemische samentstelling van de EO van Hô Hout en Rozenhout gelijken zeer sterk op elkaar. Hô-hout EO is uitstekend werkzaam en wordt door de huid goed verdragen.

    16112

    Cinnamomum camphora ct linalol
  • 3519
    • Bio

    Zonneroosje - 5 ml

    Cistus ladaniferus

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Het is een struik met mooie witte bloemen, een roze of paars hartje en met groen-grijze blaadjes met een blinkende bovenkant en een matte, wat plakkerige onderkant. Deze essentiële olie toont het belang aan van een op hoog niveau gevoerd wetenschappelijk onderzoek naar haar mogelijke werking tegen de steeds meer opkomende auto-immune aandoeningen.

    3519

    Cistus ladaniferus
  • 15150
    • Bio

    Tea-tree - 10 ml

    Melaleuca alternifolia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Tea-tree is een essentiële olie die niets meer moet bewijzen. Deze olie wordt gebruikt in een groot aantal verzorgingsproducten (zeep, shampoo, badolie) en cosmetische producten. Daarbovenop wordt ze ook beschouwd als een vaste waarde in de medische en familiale aromatherapie. De grote vraag naar teatree heeft er voor gezorgd dat er vandaag in Australië plantages zijn die zich uitstrekken over duizenden hectaren."

    15150

    Melaleuca alternifolia