• Bio

Zonneroosje - 5 ml Takje

Toepassingsgebieden

Schoonheidsverzorging

Interesse in dit product ?

Delen
Cistus ladaniferus
Het is een struik met mooie witte bloemen, een roze of paars hartje en met groen-grijze blaadjes met een blinkende bovenkant en een matte, wat plakkerige onderkant.

Deze essentiële olie toont het belang aan van een op hoog niveau gevoerd wetenschappelijk onderzoek naar haar mogelijke werking tegen de steeds meer opkomende auto-immune aandoeningen.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosage
Massage: verdun enkele druppels is een plantaardige olie en breng lokaal aan.
Advice
1 druppel CGEO zonneroosje + 1 druppel CGEO rozenhout in een dosis dag- of nachtcrème vertraagt de rimpelvorming en de voortijdige veroudering van de huid.
Composition
α-pineen, camfeen
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
• Buiten bereik van jonge kinderen houden.
• NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken.
• Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen.
Reference

3519

EAN

5420008574498

ACL

-----

CNK

2732113

Nut/PL

pc005412822

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • 15186
    • Bio

    Damascener roos - 2 ml

    Rosa damascena

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    De Damascusroos is het resultaat van een kruising tussen Rosa gallica en Rosa centifolia. Ze werd in Europa binnengebracht door de kruisvaarders en haar essence heeft een reputatie als wereldwijd gekende remedie.

    15186

    Rosa damascena
  • Fijne lavendel BOB - 5 ml

    Lavandula angustifolia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "De Fijne lavendel BOB essentiële olie wordt bekomen door stoomdistillatie van de bloemtoppen van Lavandula angustifolia P Miller. Deze soort komt voort uit een populatie planten van lokale oorsprong die enkel door zaaien worden vermeerderd, zodat de unieke afkomst van elke Lavendelplant en de rijkdom van de variëteit verzekerd zijn. De Fijne lavendel BOB wordt gekweekt op bergachtige terreinen op een hoogte minimum van 800 meter en geniet daardoor van frisse temperaturen die zorgen voor een aromatische finesse van de essentiële olie. Bovendien beperkt het gebrek aan water in de bodem van deze bergachtige streek de vegetatieve groei en kan het metabolisme van de plant zich richten op de synthese van aromatische bestanddelen. De Fijne lavendel BOB wordt gekarakteriseerd door haar bijzondere olfactieve kwaliteiten en kan onmiddellijk herkend worden door ongeëvenaarde subtiliteit van haar parfum. Het label BOB* garandeert de kwaliteit en de oorsprong van de essentiële olie « Berschermde O

    13177

    Lavandula angustifolia
  • Ricinus - 50 ml
    • Bio

    Ricinus - 50 ml

    Ricinus communis - Eerste koude persing

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Haar Engelse naam, Castor oil, schiep vaak verwarring, want deze olie komt helemaal niet uit de klieren van de bever! Eigenlijk verving ze dit ingrediënt, dat op een bepaald moment in de parfumerie werd gebruikt. Vandaar de naam Castor oil. Nagel- en haarverzorging: Ricinusolie heeft een dikke textuur, beschermt en voedt droog en beschadigd haar. Het versterkt ook broze en kwetsbare nagels.

    14154

    Ricinus communis - Eerste koude persing