• Bio

Abrikozenpit - 100 ml

Toepassingsgebieden

Schoonheidsverzorging

Interesse in dit product ?

Delen
Prunus armeniaca - Eerste koude persing
De beste vriendin, met vitaminen !

Een van de zachtste en meest polyvalente oliën! Ze is geschikt voor cosmetisch gebruik en garandeert een zachte huid en een stralende teint.
Ze is goed voor iedereen, zelfs voor baby’s of reactieve personen. Haar neutrale geur, gebruiksvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding en generische eigenschappen maken van haar een erg goede basis voor bereidingen met plantaardige oliën. Ze gaat met het gezin mee op vakantie om de huid voor te bereiden op de zon, maar ook gewoon voor de dagelijkse verzorging in de badkamer of na het strand.
Labels
  • BIO AB
  • BIO UE
  • Vanaf de geboorte
Dosage
10 g (1 eetlepel) per dag.
Composition
Plantaardige olie: Prunus armeniaca *, Antioxidant: extract rijk aan tocoferol.
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
Beschermen tegen licht en warmte.
Reference

18503

EAN

5420008542732

ACL

6287376

CNK

4316303

Nut/PL

175/110

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Hô-hout - 10 ml

    Cinnamomum camphora ct linalol

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Hô hout maakt deel uit de botanische familie Cinnamomum, net zoals Ravintsara bijvoorbeeld. De volledige botanische naam is Cinnamomum camphora CT linalol, wat verwarrend is want men zou denken dat het Ravintsara is maar het gaat wel over een ander chemotype. De essentiële olie van Hô-hout wordt gedistilleerd uit de schors van een boom van China, ook bekend als Shiu hout of Chinese laurier. De biochemische samentstelling van de EO van Hô Hout en Rozenhout gelijken zeer sterk op elkaar. Hô-hout EO is uitstekend werkzaam en wordt door de huid goed verdragen.

    5455

    Cinnamomum camphora ct linalol
  • Italiaanse strobloem - 5 ml

    Helichrysum italicum

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "De essentiële olie van strobloem is een uitzonderlijke, prachtige, zeldzame en waardevolle olie. Als u ze probeert, bent u meteen verkocht door haar verbazingwekkende snelle doeltreffendheid. Ze is voor de sceptici (en er zijn er heel wat!) het schoolvoorbeeld van de aromatherapie. Dit natuurlijk en plantaardig product werkt het best tegen hematomen. Deze olie is onmisbaar in de familiale EHBO-kit want ze verricht wonderen, ze is duur, maar ze is de investering waard."

    288

    Helichrysum italicum
  • Ricinus - 50 ml
    • Bio

    Ricinus - 50 ml

    Ricinus communis - Eerste koude persing

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Haar Engelse naam, Castor oil, schiep vaak verwarring, want deze olie komt helemaal niet uit de klieren van de bever! Eigenlijk verving ze dit ingrediënt, dat op een bepaald moment in de parfumerie werd gebruikt. Vandaar de naam Castor oil. Nagel- en haarverzorging: Ricinusolie heeft een dikke textuur, beschermt en voedt droog en beschadigd haar. Het versterkt ook broze en kwetsbare nagels.

    14154

    Ricinus communis - Eerste koude persing