AROMABOOST SLEEP SPRAY

Toepassingsgebieden

Sanerend - Slaap en ontspanning

Interesse in dit product ?

Delen
KUSSEN MIST Met essentiële oliën. Slaap
Verstuif de mist in de vier hoeken van de kamer of op textiel. De SLEEP mist met biologische* essentiële oliën optimaliseert de nachten. Een snelle en gemakkelijke
manier om te ontspannen en de slaap voor te bereiden, met een kalmerende rustgevende geur.
Labels
  • Volwassen
  • Zwangerschap NO
Dosage
2 tot 3 keer om zich heen verstuiven en in elke hoek van de slaapkamer, 15 minuten voor het slapengaan. Op beddengoed, verstuif op 20 cm afstand op het laken onder het kussen, op de kraag van de pyjama, op een zakdoek dicht bij het kussen. Het gebruik kan gecombineerd of afgewisseld worden
Composition
Essentiële olie van Roomse kamille* (Anthemis nobilis flower oil), parfum, biologische alcohol*
Precautions
Kan een huidallergie veroorzaken. In geval van irritatie of huiduitslag: raadpleeg een arts. Verstuif in de omgevingslucht bij afwezigheid van zwangere vrouwen en jonge kinderen, 30 minuten voordat ze terugkeren in de ruimte. Inhoud/verpakking afvoeren naar inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval volgens plaatselijke, regionale, nationale en/of internationale voorschriften. Buiten bereik van kinderen bewaren.
Reference

21784

EAN

5420008558122

ACL

6371952

CNK

4767174

Nut/PL

N/A

Andere producten in dit toepassingsgebied Slaap en ontspanning

  • Echte Lavendel - 10 ml

    Lavandula angustifolia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    De echte of officinale lavendel is een van de pareltjes van de moderne aromatherapie. Haar perfecte veiligheid, haar uitstekende tolerantie gecombineerd met haar grote doeltreffendheid hebben zeker bijgedragen tot de prominente plaats die zij krijgt in elke aromatische apotheek die naamwaardig is. Het groot aantal aandoeningen dat met deze essentiële olie behandeld kan worden, maakt dat ze een universeel wondermiddel is.

    346

    Lavandula angustifolia
  • 870
    • Bio

    Palmarosa - 10 ml

    Cymbopogon martinii var. motia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Dit kruid afkomstig uit India heeft lange, smalle bladeren en een lineaire bloeiwijze. Met haar zeer aangename geur is dit een essentiële olie om in het achterhoofd te houden voor alle huidaandoeningen zoals mycose, littekens en eczeem. Dit is zeker een van de 10 belangrijkste essentiële oliën."

    870

    Cymbopogon martinii var. motia
  • CALMIGEM GUMMIES - 60 gummies - 60 tandvlees

    Stress, angst

    COMPLEXEN VAN GEMMOTHERAPIE

    Eenvoudig, goed en praktisch! Deze innovatieve ALCOHOLVRIJE gommen zijn ideaal voor het hele gezin, ook voor kinderen en zwangere vrouwen. Een emotionele schok? Een belangrijke gebeurtenis waardoor u zich gestrest voelt? Onze CALMIGEM-gommen zijn bijzonder geschikt voor stress of angst. Ze werken door de synergetische combinatie van knoppen van de vijgenboom, de zwarte bes en de linde doeltreffend in op angst, helpen de schadelijke effecten van stress te neutraliseren en de emoties te reguleren.

    050114

    Stress, angst
    Niet op voorraad