Echte Lavendel - 10 ml Bloeiende top

Interesse in dit product ?

Delen
Lavandula angustifolia
De echte of officinale lavendel is een van de pareltjes van de moderne aromatherapie. Haar perfecte veiligheid, haar uitstekende tolerantie gecombineerd met haar grote doeltreffendheid hebben zeker bijgedragen tot de prominente plaats die zij krijgt in elke aromatische apotheek die naamwaardig is. Het groot aantal aandoeningen dat met deze essentiële olie behandeld kan worden, maakt dat ze een universeel wondermiddel is.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosage
1 a 2 druppels inslikken op een neutrale drager, 2 maal per dag. Aanbevolen maximale dagelijkse dosis per olië : 4 druppels – 175 mg.
Advice
"4 druppels CGEO Echte lavendel op een doek of op een stukje hout in de kleerkast zal de motten op afstand houden en zal een aangename geur geven aan uw linnen.

2 druppels CGEO Echte lavendel op de achterzijde van de kraag van de pyjama of op de kussensloop zullen een snelle en verkwikkende slaap bevorderen."
Composition
Linalol, linalyl acetaat
Precautions
"Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet gebruiken ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 6 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
"
Reference

346

EAN

5420008503467

ACL

7753174

CNK

1626670

CN

191531.3

Nut/PL

PL175/60

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Hennep - 50 ml
    • Bio

    Hennep - 50 ml

    Cannabis sativa - Eerste koude persing van de zaden

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Zachte olie voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige en droge huid. Hennepolie is rijk aan Omega 6 essentiële vetzuren die nuttig zijn voor de hydratatie van de huid. Het is dé verzachtende olie bij uitstek. Ze voedt de huid op een natuurlijke manier en is bijzonder geschikt voor de rijpere en droge huid. Hennepolie gaat uitdroging tegen en maakt de huid soepel en satijnzacht. Doordat deze olie zeer goed in de huid dringt, is het ook een eerste keuze olie voor massage. De zaden worden zorgvuldig gekozen en bevatten geen psychotrope stoffen.

    15097

    Cannabis sativa - Eerste koude persing van de zaden
  • Jojoba - 50 ml
    • Bio

    Jojoba - 50 ml

    Simmondsia chinensis - Eerste koude persing van Jojobazaden

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Het goud van de Inca’s ! Een vloeibare plantaardige was die erg verwant is aan de huid en die geschikt is voor alle cosmetische en anti-verouderingsbehandelingen, zelfs op een vette huid. Trekt heel goed in en zorgt voor een zijdezachte huid. Jojoba was de bondgenoot van de Inca-traditie. De volkeren van Centraal- en Zuid-Amerika gebruikten ze om zich tegen de zon te beschermen of om er zich op voor te bereiden. Vandaag vinden we jojoba terug in vele cosmetische bereidingen die de talgafscheidingen regelen of die fijne, droge of breekbare haren mooier maken.

    12116

    Simmondsia chinensis - Eerste koude persing van Jojobazaden
  • 13408
    • Bio

    Stop puistjes - 5 ml

    Huid met puistjes en zwarte puntjes

    AROMADERM

    Handig: met een nauwkeurige applicator. AROMADERM STOP PUISTJES is specifiek aangepast aan een vette huid en wordt rechtstreeks op de puistjes en zwarte puntjes (comedonen) aangebracht. Dankzij de doelgerichte formule met 100% biologische essentiële oliën en plantaardige oliën zal het serum de gelokaliseerde imperfecties van de vette huid verwijderen, roodheid en gevoeligheid kalmeren en voor het behoud van een goede huidflora zorgen. Door het natuurlijk herstellend vermogen van de huid te ondersteunen zal de huid er opnieuw zuiver uitzien.

    13408

    Huid met puistjes en zwarte puntjes