AROMABOOST SLEEP SPRAY

Toepassingsgebieden

Sanerend - Slaap en ontspanning

Interesse in dit product ?

Delen
KUSSEN MIST Met essentiële oliën. Slaap
Verstuif de mist in de vier hoeken van de kamer of op textiel. De SLEEP mist met biologische* essentiële oliën optimaliseert de nachten. Een snelle en gemakkelijke
manier om te ontspannen en de slaap voor te bereiden, met een kalmerende rustgevende geur.
Labels
  • Volwassen
  • Zwangerschap NO
Dosage
2 tot 3 keer om zich heen verstuiven en in elke hoek van de slaapkamer, 15 minuten voor het slapengaan. Op beddengoed, verstuif op 20 cm afstand op het laken onder het kussen, op de kraag van de pyjama, op een zakdoek dicht bij het kussen. Het gebruik kan gecombineerd of afgewisseld worden
Composition
Essentiële olie van Roomse kamille* (Anthemis nobilis flower oil), parfum, biologische alcohol*
Precautions
Kan een huidallergie veroorzaken. In geval van irritatie of huiduitslag: raadpleeg een arts. Verstuif in de omgevingslucht bij afwezigheid van zwangere vrouwen en jonge kinderen, 30 minuten voordat ze terugkeren in de ruimte. Inhoud/verpakking afvoeren naar inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval volgens plaatselijke, regionale, nationale en/of internationale voorschriften. Buiten bereik van kinderen bewaren.
Reference

21784

EAN

5420008558122

ACL

6371952

CNK

4767174

Nut/PL

N/A

Andere producten in dit toepassingsgebied Slaap en ontspanning

  • NOCTIGEM GUMMIES - 60 gummies - 60 tandvlees

    Slaap

    COMPLEXEN VAN GEMMOTHERAPIE

    Eenvoudig, goed en praktisch! Deze innovatieve ALCOHOLVRIJE gommen zijn ideaal voor het hele gezin, ook voor kinderen en zwangere vrouwen. Moeilijkheden om in slaap te vallen? U wordt ‘s nachts wakker? Vermoeidheid bij het ontwaken? Onze NOCTIGEM-gommen zullen uw bondgenoten zijn. Ze vergemakkelijken door de synergetische combinatie van de knoppen van de linde en de vijgenboom het inslapen en dragen bij tot een verkwikkende kwaliteitsvolle slaap.

    050144

    Slaap
  • Echte marjolein - 5 ml

    Origanum majorana

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze geurige, winterharde plant afkomstig uit Noord-Afrika heeft ovale donkergroene bladeren en kleine witte bloemen. Wanneer men de blaadjes tussen de vingers wrijft, geven ze een zeer zoet en kruidig aroma vrij dat door iedereen geapprecieerd wordt. Echte marjolein geeft een waardevolle essentiële olie voor alle ziekten met oorzaak in het zenuwstelsel. In deze gevallen blijft ze een onmisbaar product, want ze zal de diathese van de patiënt herstellen door de zenuwafwijkingen in evenwicht te brengen.

    15188

    Origanum majorana
  • Pomerans - 10 ml

    Citrus aurantium ssp amara

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    De bittere sinaasappelboom, afkomstig uit China, heeft zich verspreid in het Middellandse Zeegebied. De bittere sinaasappelboom of pomerans geeft een essentiële olie met een zeer aangename geur die alleen al bij het inademen een kalmerend, ontspannend en harmonisch gevoel geeft, vandaar het overduidelijk voordeel door het atmosferisch verstuiven van deze olie op plaatsen waar stressmanagement geen hol woord is.

    134

    Citrus aurantium ssp amara