Echte marjolein - 5 ml Bloeiende top

Interesse in dit product ?

Delen
Origanum majorana
Deze geurige, winterharde plant afkomstig uit Noord-Afrika heeft ovale donkergroene bladeren en kleine witte bloemen. Wanneer men de blaadjes tussen de vingers wrijft, geven ze een zeer zoet en kruidig aroma vrij dat door iedereen geapprecieerd wordt. Echte marjolein geeft een waardevolle essentiële olie voor alle ziekten met oorzaak in het zenuwstelsel. In deze gevallen blijft ze een onmisbaar product, want ze zal de diathese van de patiënt herstellen door de zenuwafwijkingen in evenwicht te brengen.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Advice
Doordat de huid ook de gevolgen van stress ondergaat en dat veroudering van het huidweefsel met zich meebrengt, kan u 1 druppel van deze essentiële olie toevoegen in een dosis van uw reinigingsmelk.
Composition
Terpineen 1,4-ol, monoterpenol
Precautions
Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet onverdund aanbrengen op de huid. Niet innemen. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Zie bijsluiter.
Reference

15188

EAN

5420008526435

CNK

1626746

Nut/PL

PC-344332515

Andere producten in dit toepassingsgebied Slaap en ontspanning

  • 050143
    • Bio

    NOCTIGEM - 30 ml

    Slaapcomplex - Zorgt voor een goede en gezond nachtrust.

    COMPLEXEN VAN GEMMOTHERAPIE

    NOCTIGEM bevordert het inslapen en verbetert de kwaliteit van de slaap dankzij de lindeknop die tegelijk de kalmerende eigenschappen van de bloem en drainerende eigenschappen van het spinthout bezit en de vijgenknop die grondig inwerkt op het hele zenuwstelsel. Het slaapcomplex is ook aanbevolen voor hyperactieve kinderen.

    050143

    Slaapcomplex - Zorgt voor een goede en gezond nachtrust.
  • Yuzu - 5 ml

    Citrus junos

    CGEO - ANDERE

    "Zoals alle planten behorend tot de Rutaceae familie, zijn het kleine bomen met groenblijvende glanzende bladeren met een uitgesproken groene kleur; de witte bloemen zorgen voor een verrukkelijk parfum. De geel-oranje gekleurde schil geeft na distillatie een essentiële olie met een schitterende geur door zijn diepte en complexiteit. Men kan er tezelfdertijd de geur van Neroli, mandarijn en pomerans blad in ruiken. Een echt positieve boodschap die zorgt voor een goed humeur!"

    12215

    Citrus junos
  • Echte Lavendel - 10 ml

    Lavandula angustifolia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    De echte of officinale lavendel is een van de pareltjes van de moderne aromatherapie. Haar perfecte veiligheid, haar uitstekende tolerantie gecombineerd met haar grote doeltreffendheid hebben zeker bijgedragen tot de prominente plaats die zij krijgt in elke aromatische apotheek die naamwaardig is. Het groot aantal aandoeningen dat met deze essentiële olie behandeld kan worden, maakt dat ze een universeel wondermiddel is.

    346

    Lavandula angustifolia