• Bio

Vanille - 5 ml Voorverdunde oliehars

Toepassingsgebieden

Schoonheidsverzorging

Interesse in dit product ?

Delen
Vanilla planifolia
Vloeiende vorm, uiterst geconcentreerd in vanilline, optimaal voor een zeer handig gebruik.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO (Eco)
Dosage
Tot 10 druppels naargelang de intensiteit van de geur die u wenst in uw cosmetische bereidingen of gebruikelijke verzorgingsproducten.
Composition
Vanilline
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
Vermijd contact met de ogen en de slijlmvliezen. Niet gebruiken op een beschadigde huid. Niet gebruiken in geval van allergie aan één van de bestanddelen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 7 jaar. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Schudden voor gebruik. UITWENDIG GEBRUIK
Reference

16863

EAN

5420008534706

ACL

6248806

CNK

4169553

Nut/PL

3302720

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Javaanse citronella - 10 ml

    Cymbopogon winterianus

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Zoals alle planten uit de Cymbopogons-familie is de Javaanse citronella een kruid afkomstig van Indonesië, dat lange smalle bladeren, lineaire takken en een lineaire bloeiwijze heeft. Citronella’s zijn grote wintervaste kruiden die geteeld worden of in het wild voorkomen in tropische streken : Java, Sri Lanka ... Haar risse, groene citroenachtige geur lijkt erg op die van melisse in wiens plaats ze soms wordt gebruikt.

    229

    Cymbopogon winterianus
  • 12117
    • Bio

    Hazelnoot - 50 ml

    Corylus avellana - Eerste koude persing van de vruchten van de hazelaar

    PLANTAARDIGE OLIËN

    De Multitasker! Dé neutrale olie die makkelijk is in gebruik. Haar zachtheid gaat hand in hand met haar eenvoud om heel de familie blij te maken. Dringt snel in, zorgt voor een zijdezachte huid en ruikt heerlijk naar herfstvruchten. Ze wordt gebruikt als basis voor aromatherapeutische bereidingen of voor het versterken van de doffe huid of huid met problemen. Tijdens een massage verwarmt ze het lichaam en verspreidt ze snel en goed de eventuele essentiële oliën van een samenstelling. In de keuken komt de heerlijke hazelnotensmaak ook van pas in sommige desserts of gerechten binnen het kader van een dieet.

    12117

    Corylus avellana - Eerste koude persing van de vruchten van de hazelaar
  • 19732
    • Bio

    Italiaanse strobloem - 30 ml

    Helichrysum italicum - Immortelle bloemen maceratie olie

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Verkregen door maceratie van Italiaanse strobloemen. Deze plantaardige olie rijk aan kostbare actieve ingrediënten is een natuurlijke anti-verouderingsbehandeling. Echt rustgevende verzorging voor de gevoelige huid, het vermindert roodheid en kleine zichtbare bloedvaten.

    19732

    Helichrysum italicum - Immortelle bloemen maceratie olie