• Bio

Hazelnoot - 50 ml

Toepassingsgebieden

Schoonheidsverzorging

Interesse in dit product ?

Delen
Corylus avellana - Eerste koude persing van de vruchten van de hazelaar
De Multitasker!

Dé neutrale olie die makkelijk is in gebruik. Haar zachtheid gaat hand in hand met haar eenvoud om heel de familie blij te maken.

Dringt snel in, zorgt voor een zijdezachte huid en ruikt heerlijk naar herfstvruchten. Ze wordt gebruikt als basis voor aromatherapeutische bereidingen of voor het versterken van de doffe huid of huid met problemen. Tijdens een massage verwarmt ze het lichaam en verspreidt ze snel en goed de eventuele essentiële oliën van een samenstelling.

In de keuken komt de heerlijke hazelnotensmaak ook van pas in sommige desserts of gerechten binnen het kader van een dieet.
Labels
  • BIO AB
  • BIO UE
Dosage
10 g (1 soeplepel) per dag.
Advice
Cosmetisch gebruik :
• Geschikt voor huidmassage met of zonder essentiële oliën.
• Verzorgt gevoelige huiden.
• Dringt snel in.

Massage (olie): De Hazelnoot PO is ideaal voor een massage van heel het lichaam. Voor een gepersonaliseerde lichaamsmassage telt u steeds maximaal 8 druppels EO naar keuze per 10 ml PO.
Composition
Samenstelling in één oogopslag :
Iets meer dan vier vijfde enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Iets minder dan een tiende meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 6). Vitamine E en antioxiderende fytosterolen.
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01).
Precautions
• Beschermen tegen licht en warmte. Droog bewaren.
• Ten minste houdbaar tot 3 maanden na opening.

OPMERKING: personen die allergisch zijn voor Hazelnoot zullen dat waarschijnlijk ook zijn voor de olie.
Reference

12117

EAN

5420008518348

ACL

5420008518348

CNK

3246618

Nut/PL

175/74

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Neroli - 2 ml

    Citrus aurantium ssp amara

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze kleine boom die oorspronkelijk uit China en India afkomstig is, wordt in alle streken met een Middellands Zeeklimaat gekweekt. De bijzonderheid van de pomerans is dat hij verschillende aromatische extracten biedt naargelang het gedistilleerde of geperste bestanddeel. Zo leveren de bloemen met het uitzonderlijke parfum de neroli, de bladeren leveren de pomerans en de koud uitgeperste schil van de vruchten levert de essence van pomerans.

    7551

    Citrus aurantium ssp amara
  • Ricinus - 50 ml
    • Bio

    Ricinus - 50 ml

    Ricinus communis - Eerste koude persing

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Haar Engelse naam, Castor oil, schiep vaak verwarring, want deze olie komt helemaal niet uit de klieren van de bever! Eigenlijk verving ze dit ingrediënt, dat op een bepaald moment in de parfumerie werd gebruikt. Vandaar de naam Castor oil. Nagel- en haarverzorging: Ricinusolie heeft een dikke textuur, beschermt en voedt droog en beschadigd haar. Het versterkt ook broze en kwetsbare nagels.

    14154

    Ricinus communis - Eerste koude persing
  • 15871
    • Bio

    Hydrolaat Echte Lavendel - 150 ml

    Lavandula angustifolia - Distillatie van verse planten

    HYDROLATEN

    De hydrolaat van Lavendel is gunstig : Bij huidverzorging: dit hydrolaat werkt verzachtend en biedt verlichting bij geïrriteerde, kwetsbare of aangetaste huiden door de zon. Ideaal bij kleine brandwondjes, rode vlekken en erytheem (babybilletjes, wrijving). Bij haarverzorging: het helpt de irritatie van de hoofdhuid te verzachten. Zonder bewaarmiddelen - Alcohol-vrij - Onverdund.

    15871

    Lavandula angustifolia - Distillatie van verse planten